INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SANTOS

Robinho, out de la Santos după doar o săptămână! Sponsorii și fanii au cerut rezilierea

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 10:38 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 11:42

Robinho (36 de ani) a plecat de la Santos la doar o săptămână după ce și-a dat acordul să evolueze la fostul club până în februarie 2021.

Santos a anunțat pe contul de Twitter că a ajuns la o înțelegere pentru rezilierea de comun acord a contractului semnat pe 10 octombrie. Clubul brazilian a spus că decizia a fost luată pentru ca Robinho să se concentreze asupra procesului din Italia, unde este acuzat de viol.

Robinho, condamnat pentru viol

În noiembrie 2017, fostul fotbalist de la Real Madrid şi Manchester City a fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru că ar fi violat o tânără albaneză, într-un club de noapte din Milan, în anul 2013, alături de alţi cinci bărbaţi. Robinho, care evolua la AC Milan în perioada respectivă, a pledat nevinovat şi a depus apel împotriva condamnării, iar sentința finală încă nu a sosit.

92 de goluriîn 202 de meciuri a marcat Robinho pentru Santos

2002-2005 și 2010sunt perioadele în care Robinho a mai evoluat pentru Santos

Santos, amenințată de sponsori

Clubul brazilian, criticat de fani pentru aducerea lui Robinho, a piedut bani petru această mutare. O firmă care își făcea reclamă pe tricouri nu va mai acoperi 10% din buget, motivând că „gestul contravine cu sensibilitatea și aprecierea față de publicul feminin, e o surpriză negativă!". Acum, oficialii echipei speră ca sponsorul să revină asupra deciziei.

VIDEO Robinho, show la antrenamentele lui Santos

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Tottenham se întărește în defensivă! Echipa lui Jose Mourinho a reușit să semneze un contract pe cinci sezoane cu un fundaș galez

Dezvăluire teribilă din vestiarul lui Liverpool » Și-a „rupt” intenționat colegul: „A avut nevoie de cârje! Zero remușcări, am fost mândru”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
iosif67
iosif67  •  17 Octombrie 2020, 12:26

Să-l ia Minamo, are vârsta potrivită.

deusdat
deusdat  •  17 Octombrie 2020, 11:57

Dă în minge mai bine ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează