INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Surpriză: jucătorul de la Barcelona care a primit promisiunea de la Xavi că va juca un rol important în echipă când va reveni din accidentare

Martin Braithwaite// foto: Imago
Martin Braithwaite// foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 14:44 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 16:53

Martin Braithwaite (30 de ani ) este convins că va avea un rol important în echipă atunci când își va reveni după accidentare.

Atacantul danez își revine treptat după o accidentare la genunchi, care a necesitat o intervenție chirurgicală. Danezul este încrezător că Xavi Hernandez, noul antrenor al Barcelonei, îl va avea în planurile sale pentru restul sezonului.

Braithwaite: „Voi avea un rol important în echipă când voi reveni”

„Acum este neclar când mă voi întoarce pe gazon, dar voi avea un rol important când se va întâmpla. Am vorbit cu Xavi. Este clar ce vrea să facă și ce vrea să schimbe. Știe cum vrea să joace și asta face totul foarte clar. Va fi foarte interesant” , a declarat Braithwaite pentru TV3.

Braithwaite a fost operat la mijlocul lunii septembrie, după ce a suferit o leziune la genunchiul stâng și se așteaptă ca revenirea sa la antrenamente să se producă peste câteva săptămâni.

Recuperarea merge bine, totul merge foarte bine”, a răspuns scurt atacantul Barcelonei, potrivit sursei menționate anterior.

Xavi, optimist după egalul cu Benfica din Liga Campionilor

Barcelona a remizat acasă, 0-0 cu Benfica, în grupele Ligii Campionilor și tremură serios la calificarea în „optimile” competiției. După meci, Xavi Hernandez, antrenorul catalanilor, a oferit primele reacții despre jocul elevilor săi.

„Cred că am fost superiori, este ceea ce ne-am dorit. Ne-a lipsit doar golul. Dacă am fi marcat, am fi vorbit despre un meci grozav. Mai avem un meci și trebuie să mergem la Munchen pentru a câștiga. Am jucat foarte bine. 

Este Barcelona pe care o dorim. Am făcut un meci grozav. Trebuie să jucăm la fel, cu aceeași solidaritate, responsabilitate în apărare”, a declarat Xavi la conferința de presă de după meci.

Citește și:

Xavi, optimist după egalul cu Benfica din Liga Campionilor: „Este Barcelona pe care ne-o dorim. Mergem la Munchen să câștigăm”

Lionel Messi nu o vede capabilă pe Barcelona să lupte pentru Champions League: „Sunt echipe mai bune”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează