INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

VIDEO Românii au dat recital la Gaziantep, dar tot Șumudică a atras toate privirile la final » Imagini unice cu galeria deplasată la Istanbul

Suporterii lui Gaziantep au făcut spectacol
Suporterii lui Gaziantep au făcut spectacol

Articol de - Publicat sambata, 23 decembrie 2023 19:00 / Actualizat sambata, 23 decembrie 2023 20:29

Marius Șumudică (52 de ani) a frânt seria neagră de patru meciuri fără succes în Super Lig și a învins pe Fatik Karagumruk în deplasare (3-0). Denis Drăguș a fost printre cei mai buni jucători de la Gaziantep, cu un gol și un assist. Florin Niță a închis poarta, iar Alexandru Maxim, intrat în minutul 54, a pasat decisiv la ultimul gol.

Nici că puteau să viseze la un dar mai frumos în ajunul Crăciunului românii de la Gaziantep! Suita neagră de patru etape în care s-a obținut numai un punct e de-acum istorie. 

Marius Șumudică a repetat cel mai clar succes obținut de roș-negri în deplasare de la revenirea antrenorului de 52 de ani (3-0 cu Alanya). 

Dennis Man lovește din nou: dezlănțuit în partida cu Ternana. Este cel mai bun sezon al lui în Italia!
ITALIA
Dennis Man lovește din nou: dezlănțuit în partida cu Ternana. Este cel mai bun sezon al lui în Italia!

Partida cu Fatih Karagumruk, o rivală în lupta pentru evitarea retrogradării, a fost decisă practic imediat după pauză. Toate golurile oaspeților au purtat amprentă românească, iar Gaziantep a evadat la 4 puncte de „zona roșie".

Al cincilea clean-sheet pentru Niță

Scorul a fost deschis de Denis Drăguș (27), care a prins o diagonală fără speranțe pentru portarul advers. S-a intrat la pauză cu 1-0 și recitalul lui Gaziantep a continuat și în actul secund. Același atacant împrumutat de la Standard l-a servit ideal pe Gradel (49), după un contraatac dus perfect până la capăt.

Tabela s-a închis în minutul 87, când Alexandru Maxim, intrat în minutul 54, i-a oferit un assist lui Nkolou în marginea careului de 6 metri, după ce a executat o lovitură liberă din flancul stâng. Florin Niță a ajuns la al cincilea joc cu poarta închisă.

Cel mai bun sezon făcut în străinătate!

Denis Drăguș a ajuns la șase goluri și o pasă decisivă în acest campionat și a egalat deja statisticile de la Standard Liege. La echipa belgiană a jucat în sezonul 2021-2022 și a dat șase goluri în 28 de apariții.

Încă o reușită și internaționalul român va egala și cel mai bun sezon all-time, 7 goluri în 31 de meciuri la Viitorul în 2018-2019. Denis mai are un gol la Standard în această stagiune, înscris înainte să se transfere sub formă de împrumut în Turcia.

VIDEO. Galeria lui Șumudică a făcut spectacol

Galeria lui Gaziantep a fost formată în deplasarea de la Istanbul din aproximativ 200 de persoane. Suporterii s-au așezat într-un sistem unic. Imediat după fluierul final, Marius Șumudică s-a alăturat petrecerii și s-a îmbrățișat cu fanii. 

Citiți și alte știri de fotbal internațional

Echipa lui Radu Drăgușin a întors dramatic rezultatul cu Sassuolo! Ce notă a primit fundașul celor de la Genoa
ITALIA
Echipa lui Radu Drăgușin a întors dramatic rezultatul cu Sassuolo! Ce notă a primit fundașul celor de la Genoa
Gata, s-a făcut: Victor Osimhen a semnat, telenovelă încheiată!
ITALIA
Gata, s-a făcut: Victor Osimhen a semnat, telenovelă încheiată!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
steaua.libera
steaua.libera  •  24 Decembrie 2023, 15:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiadului
talpaiadului  •  24 Decembrie 2023, 07:43

Bravo lor, in special Dragus care a devenit titular la nationala, dar si Nita care a fost intotdeauna un exemplu de seriozitate si bun simt. Iar Sumudica, dincolo de discursurile si glumele lui mai mult sau mai putin reusite, ramane un antrenor care stie sa aseze echipa in teren si sa scoata ce e mai bun de la jucatori.

gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  24 Decembrie 2023, 07:23
Postat de Controlezvantul pe 23 Decembrie 2023, 20:50

Cel mai bun antrenor român din toate timpurile

Timpurile trecute! Acum e doar clown.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează