INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Dennis Man lovește din nou: dezlănțuit în partida cu Ternana. Este cel mai bun sezon al lui în Italia!

Dennis Man a făcut cel mai bun meci al sezonului // Foto: Imago
Dennis Man a făcut cel mai bun meci al sezonului // Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 23 decembrie 2023 16:51 / Actualizat sambata, 23 decembrie 2023 19:10

Dennis Man (25 de ani) a egalat în partida cu Ternana (3-1). Titular la Parma, fostul FCSB-ist a ajuns la 7 goluri marcate în 14 apariții din acest sezon din Serie B. Nu mai punctase de o lună și jumătate. După pauză, Man a oferit și două pase decisive, fiind înlocuit în minutul 71 în aplauzele întregului stadion Ennio Tardini.

Dennis Man își confirmă forma bună de la sfârșit de an și reușește să-și bată deja recordul de goluri marcate într-o stagiune în fotbalul italian. Extrema română a avut nevoie numai de zece minute azi pentru a restabili echilibrul pe tabelă, în confruntarea cu Ternana. 

Mărturia cutremurătoare a fotbalistului care a fost 26 zile în comă: „Am visat că îl strig pe tata, dar el nu-mi răspundea!”
SPANIA
Mărturia cutremurătoare a fotbalistului care a fost 26 zile în comă: „Am visat că îl strig pe tata, dar el nu-mi răspundea!”

Fostul FCSB-ist a punctat cu un șut puternic, după ce Bernabe l-a servit cu un assist de efect, la două minute de la avantajul luat de oaspeți.

Dennis Man deține o medie de un gol la două meciuri jucate și l-a ajuns în topul marcatorilor gialloblu din acest sezon de Serie B pe Adrian Benedyczak, cu mențiunea că polonezul preferat de antrenorul Fabio Pecchia și acum în locul lui Valentin Mihăilă în banda stângă are un joc în plus bifat în campionat.

Dennis Man, încă un gol la Parma. „O nebunie marca Man"

Ziua extraordinară a lui Dennis Man nu s-a limitat la gol. Românul a făcut show și în repriza secundă, când liderul Seriei B s-a dezlănțuit. Dennis a oferit două pase decisive pentru golurile înscrise de Cyprien și Bernabe și pentru distanțarea pe tabelă la 3-1. Și a ajuns la trei assisturi în actuala stagiune!

Man ratase în prima repriză două ocazii mari și i-a făcut pe cei de la Gazzetta dello Sport să-l laude în cronica online, remarcând faza uriașă în care a driblat trei adversari, inclusiv portarul, însă a șutat foarte puțin pe lângă țintă: „O nebunie de acțiune, ar fi fost un gol senzațional pentru numărul 99 al Parmei".

Man a fost schimbat în minutul 71 cu Partipilo, iar Valentin Mihăilă a rămas pe banca de rezerve. La oaspeți a intrat în minutul 79 și Iulius Andrei Mărginean (22 de ani), un mijlocaș central român (fost internațional la toate echipele, U17, U18 și U20) aflat la a șasea prezență la Ternana în actualul campionat și care a mai evoluat la Messina și Novara.

38 de puncte are Parma după 18 etape în Serie B. Echipa gialloblu este prima în clasament, cu șase puncte avans față de prima poziție de play-off, ocupată de Cremonese

Citește și alte știri de fotbal internațional

Afară din Liga Campionilor?! Ce spun șefii Barcelonei
FC BARCELONA
Afară din Liga Campionilor?! Ce spun șefii Barcelonei
Ce a decis Ajax după rușinea din Cupa Olandei: „Le împărtășim durerea”
AJAX AMSTERDAM
Ce a decis Ajax după rușinea din Cupa Olandei: „Le împărtășim durerea”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
papora
papora  •  23 Decembrie 2023, 18:28

Este bune rău...

papora
papora  •  23 Decembrie 2023, 18:27

E "bari" băiathu...a "lovit" ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează