INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Un star din Champions League, criticat: „Uită-te în oglindă, slăbește”

Romelu Lukaku dă mâna cu Bale la finalul meciului Chelsea - Real Madrid 1-3 din Liga Campionilor // FOTO: Imago
Romelu Lukaku dă mâna cu Bale la finalul meciului Chelsea - Real Madrid 1-3 din Liga Campionilor // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 07 aprilie 2022 19:20 / Actualizat joi, 07 aprilie 2022 19:33

Glenn Hoddle, fostul antrenor al lui Chelsea (1993-1996), îl critică pe atacantul belgian Romelu Lukaku (28), ajuns rezervă la londonezi. 

„Problema lui Lukaku nu este Thomas Tuchel, nu are legătură cu stilul de joc al lui Chelsea. Nu, trebuie să se uite în oglindă. Trebuie să slăbească și să revină în formă. Nu are rost să ridici greutăți în sală. Când iese pe teren, trebuie să slăbească.

Nu arată ca un jucător care poate avea impact asupra meciului. Nu mai este Lukaku pe care îl știam noi”, a declarat Hoddle pentru Daily Mail.

În actuala stagiune, Lukaku a reușit 12 goluri și două pase decisive la Chelsea în 36 de jocuri (toate competițiile).

I se îndeplinește visul lui Pep? Guardiola, ofertă uriașă din partea celei mai titrate naționale
BRAZILIA
I se îndeplinește visul lui Pep? Guardiola, ofertă uriașă din partea celei mai titrate naționale

Lukaku vrea să revină la Inter

Adus în vara lui 2021 de Chelsea, de la Inter, pentru 112 milioane de euro, belgianul nu s-a acomodat sub comanda lui Thomas Tuchel și vrea să revină la Milano.

Gazetta dello Sport dezvăluie că vârful belgian discută des cu șefii formației antrenate de Simone Inzaghi și le-a transmis că este gata să revină la Inter.

 „Dacă mă vreți, dacă mă reprimiți, aici sunt!”, ar fi fost mesajul lui Lukaku.

Cum poate pleca Lukaku de la Chelsea

Italienii scriu că Inter nu își permite în acest moment să-l transfere definitiv pe Lukaku. Astfel, soluția pentru a-l aduce ar fi un împrumut, pentru care Chelsea ar primi o sumă de bani. În plus, Lukaku ar trebui să accepte un salariu mai mic. Acesta primește acum 12,5 milione de euro, iar Inter nu-i poate oferi mai mult de 7,5.

Lukaku regretă transferul în Premier League

În decembrie, Lukaku spunea că nu se simte fericit la Chelsea și că își dorește să revină la Inter.

„Cred că tot ce s-a întâmplat vara trecută nu trebuia să se întâmple așa... Cum am plecat de la Inter, cum am părăsit clubul, cum am comunicat cu fanii Interului. Asta mă deranjează pentru că nu era momentul potrivit. Acum este momentul potrivit să-mi împărtășesc sentimentele. 

Întotdeauna am spus că o am pe Inter în inimă, știu că mă voi întoarce la Inter, sper cu adevărat. Sunt îndrăgostit de Italia. Sper din suflet să mă întorc la Inter nu la sfârșitul carierei, ci când voi fi încă la cel mai înalt nivel pentru a câștiga mai multe împreună”, spunea Lukaku.

95 de meciuriși 64 de goluri are Lukaku la Inter, unde a jucat între august 2019 și august 2021

VIDEO / Rezumatul meciului Juventus - Inter 0-1

Citește și: 

OUT din Premier League, după ce a distribuit conspirații legate de masacrul din Bucha: „Părăsesc clubul meu iubit, dar îmi mențin părerea”

Guardiola trage un semnal de alarmă înainte de returul cu Atletico: „Trebuie să ne controlăm emoțiile”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează