CAMPIONATE  ·  INFARCT

Ronald Koeman, dezvăluire incredibilă! Ce i-a provocat infarctul de la începutul lunii: „M-am albit la față!”

Ronald Koeman // FOTO: Guliver/GettyImages +39 FOTO
Ronald Koeman // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 31 mai 2020 09:07

Ronald Koeman, selecționerul Olandei, spune acum că pe 3 mai făcuse o cursă de 96 de kilometri pe bicicletă înainte de a suferi o criză cardiacă, fiind operat de urgență.

Pentru prima oară, Ronald Koeman a vorbit despre infarctul suferit pe 3 mai. În urma căruia a fost supus unui cateterism cardiac, montându-i-se două stenturi pentru a i se elibera arterele înfundate.

Selecționerul olandez, 57 de ani, a dezvăluit ce i-a provocat criza cardiacă. Nu o simplă plimbare cu bicicleta, cum îi plăcea deseori să facă. Ci o cursă lungă pe două roți. 

„Am călătorit 96 de kilometri cu bicicleta alături de un prieten și m-am întors acasă terminat", a povestit Koeman la RTL4. "Dintr-o dată, am avut dureri în zona pieptului, am început să transpir și m-am albit la față. Șansa mea a fost că soția a sunat imediat la 112, salvarea a venit rapid și am ajuns la spital"
- Ronald Koeman

Koeman și-a amânat programarea la cardiolog

Koeman admite că „am fost norocos. Tata a murit la 75 de ani după un stop cardiac, e o afecțiune des întâlnită în familia mea". Tocmai de aceea, merge constant la doctor: „Pe 19 martie, aveam programare la cardiolog, dar consultația fusese mutată pe 4 iunie din cauza pandemiei". A scăpat ca prin urechile acului. Și, de acum, nu mai exagerează. Fără curse epuizante cu bicicleta.

VIDEO Ronald Koeman, după ce a aflat că România poate fi adversara Olandei la EURO

FOTO. Imagini de colecție din istoria Barcelonei

+40 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:Două coafeze infectate au purtat măști și au avut 139 de clienți. Apoi au fost testați, rezultatul este incredibil
Libertatea
Comentarii (2)
rocky2  •  31 Mai 2020, 09:38

Daca n-a stat in casa! Uite romanii, au stat in izolare si bolile de inima au fost eradicate. Si cancerul si diabetul. Nu s-a mai murit decat de covid!

ge3orge3  •  31 Mai 2020, 09:27

Avea declaratie si masca? AMEDNDAAAA!!!!

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Serie A
Torino - Genoa
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:15 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Spal - Inter
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1