INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ronald Koeman, favorit s-o preia pe Barcelona după ce Ernesto Valverde a ratat finala Ligii Campionilor

Ernesto Valverde // FOTO: Guliver/GettyImages
Ernesto Valverde // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 17:04

Ernesto Valverde, 55 de ani, are o situație complicată la Barcelona, fiind la un pas de demitere, deși a câștigat al doilea campionat consecutiv și este în finala Cupei Spaniei.

Eliminarea din Champions League în fața lui Liverpool, 3-0 în tur și 0-4 în retur, i-ar putea fi fatală antrenorului spaniol. Conducerea Barcelonei analizează posibilitatea de a-l demite la finalul sezonului pe Valverde și presa din Spania a aflat numele posibilului înlocuitor. 

Jurnalistul catalan Josep Pedrerol a dezvăluit la emisiunea „Jugones” că olandezul Ronald Koeman este favorit s-o antreneze pe Barcelona. 

Koeman, 56 de ani, este din februarie 2018 antrenorul Olandei, iar catalanii îl consideră potrivit pentru echipă. Acesta a fost decisiv în transferul lui Frenkie De Jong și ar putea contribui și la aducerea fundașului Mathis De Ligt, ambii de la Ajax.

Koeman a fost în cărți pentru a ajunge la Barcelona și înainte de Ernesto Valverde să preia echipa, în 2017. De-a lungul carierei, Koeman a mai antrenat la Vitesse, Ajax, Benfica, PSV, Valencia, Alkmaar, Feyenoord, Southampton și Everton.

Ca jucător, Koeman a evoluat la Barcelona din 1989 până în 1995. A fost eroul catalanilor în finala Ligii Campionilor din 1992, când a marcat golul victoriei în meciul cu Sampdoria, scor 1-0.

Vezi și:

FOTO Imaginea care îl poate trimite pe Rakitic la Juventus » Cum i-a enervat croatul pe șefii Barcelonei după umilința cu Liverpool

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
keepcalm
keepcalm  •  09 Mai 2019, 19:34
Postat de Paul Catana pe 09 Mai 2019, 19:00

Se stie de ceva vreme ca Victoras Iacob va prelua Barca, astea cu Koeman si alti amatori de genul sunt doar materiale de articole in plus. A spus clar Iacob ca va prelua echipa deci hai sa n-o mai lungim.

Nu prea e frumos sa dai intr-un om cand e cazut ....

1271257653033014
Paul Catana  •  09 Mai 2019, 19:00

Se stie de ceva vreme ca Victoras Iacob va prelua Barca, astea cu Koeman si alti amatori de genul sunt doar materiale de articole in plus. A spus clar Iacob ca va prelua echipa deci hai sa n-o mai lungim.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează