INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIU

„Lobby” pentru al 7-lea Balon de Aur al lui Messi: „Este cel mai bun din lume!”

Lionel Messi a cucerit în premieră Copa America // foto: Guliver/gettyimages
Lionel Messi a cucerit în premieră Copa America // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iulie 2021 15:23 / Actualizat duminica, 18 iulie 2021 15:39

Ronald Koeman (58 de ani), antrenorul de la Barcelona, îl vede pe Lionel Messi (34) favorit la ridicarea Balonului de Aur.

Sezonul 2020/2021 s-a încheiat, decernarea Balonului de Aur se apropie, iar discuțiile despre acest subiect se multiplică.

Ronald Koeman, antrenorul echipei blaugrana, îl consideră pe Messi drept principalul favorit pentru cucerirea Balonului de Aur.

Ronald Koeman, „lobby” pentru Lionel Messi: „Este favoritul la Balonul de Aur”

„Este vital având în vedere ce aduce echipei, este căpitan și un exemplu. Numărul său de goluri este genial, în ciuda unui început de sezon dificil. A arătat iar și iar că este cel mai bun din lume. Știu cât de mult își dorea să câștige Copa America și a făcut-o, în sfârșit. 

Messi este principalul favorit la Balonul de Aur după un sezon foarte bun. Pentru mine, este favoritul”, a declarat Koeman pentru site-ul oficial al Barcelonei.

Messi, favoritul bookmakerilor

Opinia lui Koeman este susținută de cotele caselor de pariuri. După ce a cucerit Copa America 2021 alături de Argentina - o premieră pentru el - Messi a devenit favorit cert la ridicarea Balonului de Aur, pentru a 7-a oară.

Leo a avut o contribuție majoră pe durata turneului final. A marcat 4 goluri, a oferit 5 pase decisive și a fost desemnat cel mai bun jucător al competiției, iar performanța de la Copa America l-a transformat în mare favorit la câștigarea Balonului de Aur.

În urmă cu două săptămâni, cota argentinianului la câștigarea trofeului era de 3,45. Între timp a scăzut drastic, până la 1,50.

Messi va semna cu Barcelona

În sezonul 2020/2021, Messi a câștigat și Copa del Rey, alături de Barcelona. Pentru catalani a adunat 47 de meciuri, 38 de goluri și 14 pase decisive.

Între timp, Messi a devenit liber de contract, contractul său cu Barcelona expirând la finalul sezonului. Totuși, toate semnele indică spre o nouă înțelegere. Argentinianul ar avea deja acord cu Barcelona pentru un contract pe 5 ani. Cu 20 de milioane de euro salariu anual net. Până acum, câștiga 48 de milioane.

VIDEO. Lionel Messi, goluri superbe în La Liga

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ruud Gullit comentează transferul căpitanului lui Feyenoord la Ajax: „Trebuie să ai ouă mari ca să îndrăznești asta!”

Reacția federației din Honduras, după scandalul rasist cu Germania: „A fost o neînțelegere pe teren”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
perkele
perkele  •  18 Iulie 2021, 18:15

asta-i doar un trofeu de popularitate, nu are nicio importanta, multi *** se cearta pe tema asta, daca ar fi pe bune atunci Jorginho ar trebui sa-l castige

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasileroaita
vasileroaita  •  18 Iulie 2021, 17:08

Cu sau fara Balon de Aur, Messi tot cel mai bun din lume este!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează