INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ronald Koeman, conferință de presă tensionată înainte de derby-ul cu Atletico: „Chiar trebuie să răspund la asta?! Am ochi și urechi”

Ronald Koeman, antrenor Barcelona // foto: Guliver/gettyimages
Ronald Koeman, antrenor Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 19:12 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 19:17

Ronald Koeman (58 de ani), antrenorul de la FC Barcelona, a susținut o conferință de presă înainte de meciul cu Atletico Madrid din etapa 8 a campionatului Spaniei, La Liga. Principalul subiect? Viitorul său pe banca echipei blaugrana.

Scaunul lui Ronald Koeman se clatină serios după rezultatele Barcelonei din acest început de sezon. Echipa blaugrana ocupă locul 6 în campionat, cu 12 puncte obținute în 6 meciuri, iar în Liga Campionilor are două înfrângeri în primele două runde, 0-3 cu Bayern, 0-3 cu Benfica.

Antrenorul olandez va rămâne în funcție și pentru meciul cu Atletico, posibilitatea ca el să fie demis după derby fiind mare. În cadrul ultimei conferințe de presă, întrebările primite de Koeman din partea jurnaliștilor au provocat momente tensionate.

Ronald Koeman, înainte de Atletico Madrid - Barcelona: „Laporta nu mi-a spus nimic, dar am ochi și urechi” 

„M-am săturat să mă apăr. Oricine poate analiza situația clubului, a echipei. Ne-am asumat schimbări din punctul de vedere al clubului. Toată lumea știe că sunt aici datorită iubirii pe care o am pentru acest club. Am venit într-un moment dificil, toată lumea are propriile opinii. Îmi pasă de jucători, de a avea un meci bun.

Nimeni nu mi-a comunicat nimic. Președintele (Joan Laporta, n.r.) a fost aici în această dimineață, dar nu l-am văzut pentru că pregăteam meciul. Nu mi-a spus nimic, dar am urechi, am ochi, știu că multe lucruri sunt filtrate”, a spus Koeman.

El a fost întrebat dacă o victorie cu Atletico i-ar asigura continuarea pe banca Barcelonei. „E o întrebare pentru mâine. Nu știu dacă alt antrenor ar face mai mult cu echipa asta. Dacă aș fi avut bani, Messi încă ar fi aici”, a răspuns Koeman.

Ronald Koeman, iritat la conferința de presă: „Trebuie să răspund la asta?”

Antrenorul a fost iritat de două întrebări primite. Mai întâi, a fost rugat să spună care a fost cel mai bun moment al său la Barcelona. „Trebuie să răspund la asta? Pare că deja aș fi demis. Cel mai bun moment a fost când am semnat, cel mai prost când a plecat Messi”.

Apoi a fost întrebat despre relația sa cu președintele Joan Laporta: „Nu voi răspunde la această întrebare”, a spus el, citat de Marca.

Există o lipsă de echilibru în acest moment. Câțiva jucători de atac se recuperează. Ne lipsește eficiența. Atletico este capabilă să aibă un șut pe poartă și să marcheze. Noi ajungem de 4 ori la poartă și nu înscriem, e o diferență mare.

Noi și Atletico avem stiluri diferite de joc. Ei au fost campioni anul trecut pentru că au meritat asta, au un stil foarte competitiv. Îți dau mingea, dar e dificil să ai ocazii, sunt o echipă grozavă. Trebuie să fim buni la ultima pasă și să creăm ocazii.

- Ronald Koeman, antrenor Barcelona

Rezumatul VIDEO al meciului Barcelona - Levante 3-0

Citește mai multe știri despre Barcelona: 

Țintă nouă pentru postul de antrenor la Barcelona » Tehnicianul care l-a impresionat pe președintele Laporta

Antrenorul favorit să o preia pe Barcelona, avertizat: „Nu veni, e război!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close