INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AFACERI

Ronaldinho a dat lovitura după ce a ieșit din închisoare! Cum a făcut brazilianul aproape 1 milion de euro

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 09:09 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 09:38

Brazilianul Ronaldinho (40 de ani) a avut început de 2020 de coșmar, dar a încheiat spectaculos anul, dând lovitura pe plan financiar.

Spaniolii de la As au făcut o analiză a afacerilor pe care Ronaldinho le-a realizat după cele 171 de zile petrecute în închisoare și cele 5 luni de arest la domiciliu, petrecut în Paraguay alături de fratele său, după ce au fost prinși folosind pașapoarte false.

Ronaldinho, afaceri de aproape 1 milion de euro

După ce a fost eliberat, imaginea lui Ronaldinho nu a fost afectată. Din contră, legendarul brazilian a avut de câștigat din campaniile de publicitate și a strâns 5 milioane de reali brazilieni, aproximativ 800.000 de euro.

La o lună după ce a revenit în Brazilia, Ronaldinho a mers la Belo Horizonte, acolo unde a fost declarat cetățean de onoare. Fostul star al Barcelonei a fost angajat de o companie pentru a promova lucrările la noul stadion al echipei Atletico Mineiro, cu care a triumfat în Copa Libertadores în 2013.

Ulterior, după ce a ratat un eveniment din cauza coronavirusului, Ronaldinho a deschis un studio de muzică și a înregistrat un videoclip pentru formația Recayd Mob și cântărețul Djonga, care a devenit viral pe Youtube, având 1 milion de vizualizări în doar o săptămână.

FOTO. Imagini spectaculoase din cariera lui Ronaldinho

+28 FOTO

Roandinho, afaceri cu alcool și eSports

Fostul Balon de Aur și-a lansat și o marcă de gin organic, R-ONE, imediat după ce și-a promovat și marca de vinuri, numită „Vinul campionilor”. 

În plus, Ronaldinho a mai făcut reclame pentru o casă de pariuri și o aplicație pentru călătorii, dar s-a implicat și în eSports.  A promovat PES și FIFA și și-a creat propria echipă, R10 Team. În 2021, Ronaldinho are planuri mari: vrea să lanseze un film despre cariera sa fotbalistică.

VIDEO Cele mai tari goluri reușite de Ronaldinho la Barcelona

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Irezistibilul Messi! Altă bornă impresionantă după victoria Barcelonei cu ultima clasată

Cristiano Ronaldo, „dublă” în Serie A! L-a depășit pe Pele la numărul de reușite în carieră

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  04 Ianuarie 2021, 14:12

Mai are din cocaina sa faca bani și a trecut prin toate viciile..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează