INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Ronaldinho este acuzat de fraudă! Va trebui să apară urgent în fața Parlamentului brazilian

Ronaldinho este acuzat pentru fraudă. Foto: Imago Images
Ronaldinho este acuzat pentru fraudă. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 24 august 2023 12:17 / Actualizat joi, 24 august 2023 12:30

Starul braziilian Ronaldinho (43 de ani) a promis, prin una din firmele sale, că va plăti cu 2% mai mult la dobândă decât prețul pieții pentru cei ce depun minimum 30 de dolari în criptovalută.

Ronaldinho are din nou probleme cu autoritățile în Brazilia. După ce în 2018 a fost amendat cu 2 milioane de euro pentru construcţia ilegală a unei case într-o zonă protejată, acum a intrat pe radarul Procuraturii din cauza unei afaceri dubioase. 

Bișnița e în floare înainte de UTA - FCSB! Cât a ajuns să coste un bilet și cum au reacționat fanii: „Chiar nu vă e rușine?!”
UTA - FCSB
Bișnița e în floare înainte de UTA - FCSB! Cât a ajuns să coste un bilet și cum au reacționat fanii: „Chiar nu vă e rușine?!”

„Dințosul” este acuzat pentru frauda comisă prin intermediul uneia dintre firmele sale. Concret, el a propus câștiguri cu 2 la sută mai mari decât valoarea maximă a pieței pentru cei care depun minimum 30 de dolari în criptovalută.

Ronaldinho este acuzat pentru fraudă și va trebui să apară urgent în fața Parlamentului brazilian

Piramida s-a spart inevitabil și clienții păgubiți au început să facă scandal. Cazul a ajuns pe mâna Procuraturii și Ronaldinho a fost somat să se prezinte la audieri în Parlament. Nu a venit însă niciodată, dar acum e ultima strigare pentru a merge benevol.

Dacă tot nu apare, Ronaldinho va fi luat cu mandat de aducere pentru a fi interogat de Comisia parlamentară a Camerei Deputaților. Președintele Aureo Ribeiro este gata să se adreseze poliției ca să rezolve cazul și pentru ca fostul câștigător al Balonului de Aur din 2005 să răspundă forțat la întrebările Comisiei.

Ronaldinho a stat 5 luni în arest la domiciliu

În 2020, brazilianul a fost prins cu un pașaport fals la intrarea în Paraguay și a fost ținut cinci luni în arest domiciliar, într-un hotel din Asuncion. Asta după ce a stat o lună în spatele gratiilor, în care a fost în continuare pe prima pagină a ziarelor de sport din întreaga lume. 

După ce a jucat și fotbal în echipa penitenciarului, Ronaldinho a fost eliberat, plătind 1,6 milioane de dolari pentru a fi scos pe cauțiune.

VIDEO. Ronaldinho ajutat să viziteze „sub acoperire” Bucureștiul: „L-am plimbat ca pe urs”

Citește și:

Napoli a ratat principalul obiectiv din acest mercato! Mijlocașul din La Liga a ales să semneze cu Al-Ahli

Mancini, acord iminent pentru a deveni selecționerul Arabiei Saudite

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează