INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMII

Ronaldinho ales cel mai bun jucător al deceniului

Ronaldinho, AC Milan
Ronaldinho, AC Milan

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2009 00:00

Brazilianul Ronaldinho a fost ales cel mai bun jucător al deceniului de către revista World Soccer, în faţa unor fotbalişti ca Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

Trofeul pentru cel mai bun fotbalist al anului a fost acordat Balonului de Aur Lionel Messi, în timp ce Josep Guardiola şi Barcelona au fost răsplătiţi cu trofeele pentru cel mai bun antrenor şi cea mai bună a echipă din 2009, anunţă L'Equipe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
 •  12 Decembrie 2009, 02:03

Voi cam uitati de jucatori precum Gerrard care joaca de cel putin 10 ani la cel mai inalt nivel si a fost mereu constant, mereu printre cei mai buni.

gtorje_22
gtorje_22  •  11 Decembrie 2009, 02:49
Postat de pe 11 Decembrie 2009, 00:08

inseamna perioada 1999-2009.nu numai ca e discutabila aceasta alegere,ci este o marsavie si o jignire adusa unor fotbalisti mai mari ca el-zidane,figo,raul.nu poti sa il pui pe dintosul asta colorat in fata unui zidane,care in 2006,deci in plin deceniu socotit a fi al brazilianului...ducea resturile frantei in finala mondialului,lua campionate si ultima liga cu real.este o cretinitate sa numesti fotbalistul deceniului un fotbalist,care,de fapt a jucat foarte bine 2 ani,in rest,fiind o deceptie.

amice,ronaldinho a fost magic.,,dintosul asta colorat,,a fost peste zidane al tau,fara dubii!

 •  11 Decembrie 2009, 01:25

taceti ma cu Ronaldinho ,RONALDO e baza ADEVARATUL RONALDO...uitativa pe youtube si veti vedea ca nici 5 fundasi nu-i fac fata pe vremea cand nu era accidentat..e golgeterul alltime al campionatului mondial si asta facut dupa ce a revenit pe gazon dupa a nu stiu cata accindentare grava.Sa vad cati fotbalisti revin dupa o asemenea accidentare...asa ca fffssss..cu Ronaldinho..sau cum il cheama..

Vezi toate comentariile (21)
Comentează