INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎNCHISOARE

Ronaldinho despre experiența din închisoare: „M-a lovit rău!”

Ronaldinho a vorbit despre experiența sa din închisoare
Ronaldinho a vorbit despre experiența sa din închisoare

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2020 14:27

Ronaldinho (40 de ani), aflat în arest la domiciliu într-un hotel din Paraguay, a vorbit pentru prima dată despre experiența prin care a trecut în închisoare.

  • Pe 6 martie, Ronaldinho a ajuns în închisoarea din Asuncion, împreună cu fratele său, Roberto Assis. Amândoi intraseră în Paraguay cu pașapoarte și cărți de identitate false;
  • Au fost reținuți, apoi trimiși în arest provizoriu, în așteptarea procesului, care ar putea dura șase luni. Ambii au fost suspectați că ar avea legături cu o rețea de spălare de bani.

„Mereu mă rog pentru ca lucrurile să se lămurească. Și Dumnezeu dorește ca totul să se încheie curând. Timpul petrecut în închisoare m-a lovit rău. Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi într-o situație de genul acesta.

Toată viața mea am încercat să ajung la cel mai înalt nivel profesional și să aduc fericire oamenilor cu fotbalul meu”, a declarat Ronaldinho, potrivit Daily Star.

Ronaldinho, în Paraguay pentru un eveniment caritabil

Ronaldinho veniseră în capitala Paraguayului pentru a participa la un eveniment caritabil. Autoritățile locale susțin că au fost alertate încă de la aeroport că actele prezentate erau false.

Potrivit UOL Esporte, acordul Mercosur le permite brazilienilor să intre în Paraguay fără pașaport. Tocmai de aceea s-a creat o confuzie. Gilberto Fleitas, unul dintre anchetatori, a dezvăluit că, la plecarea din Țara Cafelei, Ronaldinho și Roberto au arătat pașapoartele braziliene.

La sosirea la Asuncion, aveau acte de identitate paraguayene. False! Wilmondes Sousa Lira, cel acuzat că le-ar fi procurat documentele false, a fost și el închis.

VIDEO Ronaldinho, spectacol la fotbal-volei în închisoare

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Marius Marin, singur în Pisa: „Parcă aș fi la Call of Duty în carantină”

Premier League nu va mai fi la fel! Schimbare MAJORĂ de regulament de joc pentru finalul sezonului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează