INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Ronaldinho despre favoritul său la Balonul de Aur, cei mai buni jucători din istorie și ce-i prevede lui Neymar

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 14:48

Fost coleg cu Lionel Messi la Barcelona, Ronaldinho este de părere că argentinianul merită să câștige din nou Balonul de Aur.

"OK, am să fiu sincer cu voi. Toți jucătorii au făcut o treabă excelentă, e greu să alegi. Eu îl susțin pe Messi. Sunt încântat că a decis să se întoarcă la națională, văd că este fericit acolo, iar alături de el sunt, de asemenea, și eu bucuros pentru prietenul meu", a declarat fostul jucător al Barcelonei, conform cotidianului AS.

Ronaldhino a precizat și cine sunt favoriții săi din istoria fotbalului, dar a spus câteva cuvinte și despre conaționalul său, Neymar. "Dacă mă uit înapoi în istoria sportului, Pele și Maradona sunt cei doi giganți care îmi vin în minte.
Neymar este prietenul meu, face istorie la clubul la care la rândul meu am făcut treabă bună. Într-o zi va fi desemnat cel mai bun jucător din lume. Este o plăcere să-i văd pe el, pe Messi și pe Iniesta împlinindu-și visele la Barcelona", a spus campionul mondial cu naționala Braziliei din 2002.

1 Balon de Aur are Ronaldinho în carieră, câștigat în 2005

 

5 Baloane de Aurare  Messi, dintre care 4 (2010, 2011, 2012, 2015)

sursa: goal.com/en

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează