INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Ronaldinho rămâne închis în hotelul din Paraguay: poliția a făcut prima arestare!

Articol de - Publicat joi, 05 martie 2020 14:26

Ronaldinho, 39 de ani, și fratele său nu au voie să iasă din hotelul la care sunt cazați în Paraguay, fiind păziți de poliție. Vor da mâine dimineață declarații. Wilmondes Sousa Lira e acuzat că le-ar fi procurat actele false paraguayene, acesta fiind deja arestat. 

Încă un moment tulbure al vieții lui Ronaldinho. Fostul mare fotbalist brazilian e închis într-un hotel din Asunción, păzit de poliție. Și el, și fratele său, Roberto Assis, care îi este și impresar. 

Cei doi veniseră în capitala Paraguayului pentru a participa la un eveniment caritabil. Autoritățile locale susțin că au fost alertate încă de la aeroport. Actele prezentate erau false. Surprinzător, ambii aveau documente paraguayene contrafăcute. 

Dar nu s-a intervenit atunci, pentru că zeci de persoane îl așteptau pe Dinho și situația putea degenera. De aceea, polițiștii au acționat la hotel.

  • Sursă foto: Marca, Reuters

Documente diferite la plecare și sosire 

Potrivit UOL Esporte, acordul Mercosur le permite brazilienilor să intre în Paraguay fără pașaport. Tocmai de aceea, s-a creat o confuzie. Gilberto Fleitas, unul dintre anchetatori, a dezvăluit că, la plecarea din Țara Cafelei, Ronaldinho și Roberto au arătat pașapoartele braziliene. 

Iar la sosirea la Asunción, aveau acte de identitate paraguayene. False! Mâine dimineață, cei doi vor da declarații la poliție. Până atunci, Wilmondes Sousa Lira a fost dus deja la secție. Acuzat că le-ar fi procurat documentele măsluite.

Ronaldinho rămâne închis în hotelul din Paraguay: poliția a făcut prima arestare!

Ronaldinho își recuperase pașaportul 

Controversa cu pașaportul lui Ronaldinho dura de un an și jumătate. În 2018, după ce s-a descoperit că el și fratele lui aveau o construcție ilegală pe malul lacului Guaíba, într-o rezervație naturală, au fost amendați cu 8,5 milioane de reali (1,6 milioane de euro). 

Și, în luna noiembrie a acelui an, autoritățile braziliene le-au confiscat pașapoartele, pentru a-i obliga să plătească. În septembrie 2019 însă, fostul fotbalist a ajuns la un acord și li s-au returnat actele.

Vezi și: 

ȘOC! Mandat de arestare pentru Ronaldinho în Paraguay! De ce este acuzat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
paiazze
paiazze  •  05 Martie 2020, 16:08

Cat de prostalau sa fii ca sa iti faci pasaport al altei tari, cand ai o fata atat de cunoscuta ca Ronaldinho... Noroc ca a fost bun ca fotbalist, desi pare sa aiba toate sansele sa doarma in sant la batranete.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează