INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ronaldinho, scouter pentru Barcelona: "Ar fi perfect! Cumpăraţi-l!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2013 19:42

Fostul star al Barcelonei, Ronaldinho, a vorbit despre ultima ţintă a catalanilor, Mats Hummels, fundaşul celor de la Borussia Dortmund.

Presa din Spania şi Germania a scris foarte mult în ultima vreme despre un posibil transfer al lui Hummels la Barcelona. Ronalindho îl laudă pe stoperul nemţilor, despre care spune că s-ar potrivi excelent jocului catalanilor.

" Mats Hummels este un jucător foarte puternic, cu o tehnică excelentă, care pasează foarte bine şi cîştigă majoritatea duelurilor în care este implicat.

Are multe calităţi pe care nu le regăseşti la orice fundaş. Sînt convins că ar putea să joace la Barcelona", a spus Ronaldinho.

Ofertă de nerefuzat! Ce poate fi mai frumos decît să fii de 1 mai pe Camp Nou, la duelul din semifinalele Ligii, Barcelona - Bayern?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
voodooro
voodooro  •  20 Aprilie 2013, 02:47

cand intrebi cine-i Ronaldinho...ii clar ca nu ai nici o treaba cu fotbalul

sasquatchro
sasquatchro  •  19 Aprilie 2013, 21:13

Daca "Dinho" l-a complimentat pe neamt, se traduce prin "...perfect, ...cumparati-l!" Halal titlu, degeaba ati facut "campania" aia anti "senzational si incredibil"!

masterchuckye
masterchuckye  •  19 Aprilie 2013, 20:46

Cine e Ronaldinho...hmmmm... dupa parerea mea...cel mai spectaculos jucator al tuturor timpurilor... da un search pe youtube uita-te la un video cu dintosu.....si viseaza sa mai prinzi vreodata pe unu sa faca ce vrea cu basica.... ii iesea orice!...orice!!!!!...a umilit tot... inreaba-i pe fanii lui real cine e Ronaldinho... aia au fost cei mai fericiti cand a plecat la milan....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează