INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Ronaldo a explodat la vestiare după ce a auzit ironiile lui Xavi: "Cine vrea să apară pe prima pagină trebuie să vorbească despre mine! El n-are nici un Balon de Aur și joacă în Qatar"

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2016 21:09

Cristiano Ronaldo a făcut show pe teren cu Osasuna, scor final 5-2, înscriind un gol la revenirea după accidentare (Detalii AICI).

Starul madrilenilor a făcut show și la vestiare, când i-a dat replica lui Xavi Hernandez, ex-Barca, care spusese că "Problema lui Ronaldo e că există alt fotbalist care e cel mai bun din istorie".

"Eu sunt cel mai căutat fotbalist pe internet. Cine vrea să apară pe prima pagină sau să fie promovat trebuie să vorbească despre mine. Ce-mi pasă mie ce spune Xavi, care joacă în Qatar sau nu știu unde? A câștigat totul dar n-a luat niciodată un Balon de Aur. Eu am trei."

Xavi, 36 de ani, evoluează la Al Sadd, în Qatar. A câștigat toate trofeele posibile la nivel de club, 25 - toate cu Barca, două Campionate Europene și un Mondial cu naționala Spaniei.

Ronaldo, 31 de ani, are 9 trofee cu United, 8 cu Real Madrid, EURO cu Portugalia anul acesta și 3 Baloane de Aur.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
amicu
amicu  •  11 Septembrie 2016, 16:08

Xavi nu are balonul de aur, nu ca nu l-ar fi meritat, ci pentru ca acesta se decerneaza pentru cel mai mediatic jucator. Din aceasta cauza si Iniesta sau Ibrahimovici l-au ratat. Cat despre CE castigat anul acesta, pupati-le talpile ungurilor cand va intalniti in meci direct, doar datorita acelui dubios 3-3 ati iesit din grupe.

spinoza
spinoza  •  11 Septembrie 2016, 12:05

Un *** si un arogant cu patratele... Sa vedem el, la 36 de ani, unde joaca?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brandremist
brandremist  •  11 Septembrie 2016, 11:03
Postat de ftwraku pe 11 Septembrie 2016, 01:34

Si ca sa inchei,Ronaldo este un cocalar,care s-a dus si a facut 2 copii in laborator ca el nu era in stare sa isi gasesca SAU NU VOIA o pereche. S-a dus ca are bani,a plati-o pe una,evident a trecut el acolo ce clauze a vrut,nu ai voie sa te apropri de copil,bla-bla-bla,si uite asa se creeaza o societate *** care trateaza un copi,ca pe o marfa din piata,faci contract de vanzare cumpare cum mama si ii renegi din start dreptul de a fi normal,de a avea 2 parinti,nu ca nu se inteleg si se despart sau ca unu moare,ci ca asta este la moda. Oameni perfect normali,fac copii in laborator.Ca am avut si noi in Romania cazul cu femeia aia care l-a facut la 67 de ani.Tot respectul ,este o mama decenta si si-a educat copilul,dar nu este normal fratilor asa ceva. Trebuie pusa o limita de varsta,fratii sa nu poata sa faca copiii in laborator,ca este imoral si incalci drepturile omului cand mama este si matusa si mama . Sunt lucruri atat de simple pe care oamenii modern nu le mai inteleg. Oamenii care au dezvotlat tehnologia asta au avut cu totul alte motive,erau oameni care chiar aveau nevoie de asa ceva....NU CA SI COCALARUL DE RONALDO care dintr-o fita ,ca nu are el timp,chef ,nu vrea sa faca un copil normal. EI BINE,FOARTE BINE,DREPTUL TAU,DAR ASUMATI ASTA . oK,AM INTELES,ai banii,nu ii va lipsi nimic material,dar atunci cand construiesti o societate si nu ai principii si lasi o asa degenerare, rezultatul o sa fie castrastrofal pe termen lung. Noapte faina. Ronaldo=cocalar.

Știi că există și donatori de spermă în Vest? Și clinici de înseminare artificială? Nu a descoperit Ronaldo apa caldă. Imoral/ilegal e să arunci bebeluși prin tomberoane, nu să-ți dorești să ai unul.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează