INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNITED

Urmează Ronaldo! Portughezul ar putea fi chemat la audieri în ancheta „Prisma”

Cristiano Ronaldo// Foto: Imago
Cristiano Ronaldo// Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 14:36 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 14:39

Impresarul lui Cristiano, Jorge Mendes (55 de ani), va fi audiat la Torino în ancheta „Prisma” cu privire la neregulile financiare de la Juventus.

În timp ce Cristiano Ronaldo (36 de ani) dă goluri pentru Man. United, la Torino se ia în calcul audierea lui sau, mai probabil, a impresarului Jorge Mendes. În ancheta „Prisma”, privind neregulile financiare petrecute în ultimii ani la Juventus, procurorii vor să lămurească problema acelui „faimos card care, teoretic, nu trebuia să existe”. 

Cristiano Ronaldo, chemat la audieri?

Fragmentul e „decupat” dintr-o interceptare audio aflată în mâna autorităților și s-ar putea referi la o înțelegere intervenită între conducătorii clubului și internaționalul portughez cu privire la plata salariilor sale, cele amânate în timpul pandemiei. Altă ipoteză de lucru e un agreement între ei și CR7 cu privire la transferul în Premier, la Man. United.

Cristiano Ronaldo, MVP în United - Arsenal » Derby-ul, marcat de o fază bizară: „Cel mai ciudat gol pe care l-am văzut!”
Man. United - Arsenal
Cristiano Ronaldo, MVP în United - Arsenal » Derby-ul, marcat de o fază bizară: „Cel mai ciudat gol pe care l-am văzut!”

Au apărut speculații că Ronaldo va fi chemat la audieri, însă Gazzetta dello Sport scrie că e mai probabil ca impresarul său, Jorge Mendes, să meargă pentru a depune mărturie, dar nu înaintea Crăciunului. 

Deocamdată, procurorii i-au chestionat pe Paolo Morganti, director de operații la Juventus, pe Federico Cherubini, manager sportiv, și, deunăzi, pe Giovanni Manna, responsabilul echipei secunde. Tema: tranzacții financiare ce privesc nu mai puțin de 42 de jucători tineri incluși de club în diferite transferuri.

2 titluri, ultimele câștigatear putea pierde Juventus dacă se dovedește că la transferuri și-a creat un avantaj în fața competitoarelor, prin ilegalități financiare. Riscă totodată retrogradarea în Serie B

Alte cinci cluburi din Serie A anchetate?

Potrivit Corriere dello Sport, Juventus este doar unul dintre numeroasele cluburi investigate pentru transferurile umflate, pe lângă Napoli (cazul Osimhen și transferul de la Lille), Roma, Atalanta, Genoa și Sampdoria.

Ancheta asupra lui Juventus este în derulare, la birourile clubului din Torino și Milano fiind făcute percheziții vineri și sâmbătă, dar acesta e doar începutul după audierile șefilor clubului din ultimele zile.

Citește și:

Ștefan Radu, noul recordman lazial de prezențe în Serie A: „Un adevărat lider”

„Țeapă” de 30 de milioane de euro pentru Lionel Messi? Balonul de Aur a cumpărat un hotel pentru care există ordin de demolare!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  03 Decembrie 2021, 14:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează