INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

foto Ronaldo, „împins” spre Atletico Madrid: „Georgina pune presiune pe Cristiano”

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2022 11:19 / Actualizat duminica, 24 iulie 2022 11:56

Cristiano Ronaldo (37 de ani) vrea să plece de la Manchester United și ar putea ajunge la Atletico Madrid în acestă vară.

Georgina Rodriguez, logodnica portughezului, ar pune presiune pe acesta, deoarece vrea să se întoarcă în Spania, în special în Madrid, notează jurnaliștii de la Sport.

Anunțul momentului la Barcelona » Laporta îi deschide ușa lui Messi: „Am o datorie față de el”
BARCELONA
Anunțul momentului la Barcelona » Laporta îi deschide ușa lui Messi: „Am o datorie față de el”

Georgina Rodriguez vrea ca Ronaldo să joace în La Liga

Transferul care părea o utopie, Ronaldo la Atletico Madrid, prinde contur, din mai multe motive. Primul, și cel mai important, Cristiano vrea să joace în Champions League în sezonul viitor. Cu Manchester United nu va fi posibil, deoarece „diavolii” au terminat pe locul 6 în Premier League și vor juca în Europa League.

Al doilea motiv ar fi dorința lui Diego Simeone de a-l aduce pe portughez. „Cholo” îl vede pe Cristiano ca înlocuitorul perfect pentru Suarez, un alt veteran (35 de ani), care a plecat de la Atletico la finalul sezonului trecut.

Informațiile venite din Spania sugereză că și soția lui Cristiano, Georgina, face lobby pentru o întoarcere la Madrid, acolo unde cei doi s-au cunoscut, pe vremea când Ronaldo juca la Real.

+44 FOTO

Atletico l-ar vinde pe Griezmann pentru a-i face loc lui Ronaldo

Potrivit celor de la The Times, Atletico l-a pus pe lista de transferuri pe Antoine Griezmann pentru a putea strânge bani pentru Ronaldo.

Madrilenii au nevoie să vândă jucători în valoare de 40 de milioane de euro sau să reducă fondul de salarii pentru a-l legitima pe Ronaldo, astfel că l-au propus deja pe Griezmann la mai multe cluburi de top.

Francezul are și un salariu uriaș la Atletico, acesta câștigând 18 milioane de euro pe an, fiind cel mai bine plătit jucător din lot.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

El Clasico de vară » Barcelona a câștigat cu Real Madrid, la debutul lui Lewandowski. Raphinha, autorul unui gol superb

Erling Haaland a marcat la debut pentru Manchester City în amicalul cu Bayern

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
maradona79
maradona79  •  24 Iulie 2022, 17:03
Postat de marcel1974 pe 24 Iulie 2022, 13:08

Împinge el,ca ia, nu are cu ce.

Se gasesc solutii in magazinele de specialitate...

enigmaticul
enigmaticul  •  24 Iulie 2022, 13:37

Georgina crede că Cristinel va juca fotbal până la 40 ani!! Mai bine i-ar spune să pună ghetele-n cui, să nu mai viseze cai verzi pe pereți și câștigarea UCL, vremea lui a trecut.

marcel1974
marcel1974  •  24 Iulie 2022, 13:08

Împinge el,ca ia, nu are cu ce.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează