INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Ronaldo, ironizat dur de o legendă germană: "În ultima vreme văd mai mult abdomenul lui Cristiano Ronaldo decât sânii neveste-mii"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2016 17:39

Cristiano Ronaldo e aspru criticat de fostul mare portar Oliver Kahn (46 de ani). Neamțul e foarte dezamăgit de atitudinea portughezului și l-a ironizat.

"În ultima vreme văd mai mult abdomenul lui Cristiano Ronaldo decât sânii neveste-mii", a spus fostul goalkeeper, cu referire la imaginile postate, după meciuri, pe rețelele de socializare de către starul lui Real Madrid.

 

Team⚽️✌️

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Kahn a fost deranjat de prestația madrilenilor în meciul tur cu Wolfsburg, din sferturile Ligii Campionilor: "Părea că erau aproape jigniți de faptul că trebuie să joace aici, la Wolfsburg.

Nici Cristiano, nici Bale nu se apără cum trebuie, iar lucrul ăsta le lasă multe spații adversarilor", a spus Kahn, conform sport.es.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează