INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREFERINȚĂ

Ronaldo Nazario, categoric: „Cel mai bun atacant din lume, fără dubii! Peste Lewa, Mbappe și Haaland” + De ce spune: „Romario era cam nenorocit”

Ronaldo FOTO: Imago
Ronaldo FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2022 18:58 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 20:24

Ronaldo Nazario (45 de ani), legendarul fotbalist brazilian, consideră că cel mai bun atacant al momentului este Karim Benzema (34 de ani), starul lui Real Madrid.

Benzema se află în cel mai bun moment al carierei, fiind principala armă ofensivă a madrilenilor. Francezul a reușit în finalul anului trecut să depășească borna celor 300 de goluri marcate în tricoul blanco.

Ronaldo: „Benzema, cel mai bun atacant din lume!”

Fostul atacant al naționalei Braziliei a vorbit de curând pe canalul de Twitch (n.r. platformă online pentru transmisiuni video) al lui Cristian Vieri și a răspuns categoric atunci când a fost întrebat despre cel mai bun atacant din lume: „Benzema e cel mai bun, fără dubii! Lewandowski este doar al doilea. Haaland va fi în numărul 1 în viitor, dar momentan este sub ceilalți doi”.

Brazilianul Ronaldo a dat verdictul: „El va fi numărul 1 în fotbalul mondial!”
Dezvăluiri
Brazilianul Ronaldo a dat verdictul: „El va fi numărul 1 în fotbalul mondial!”

Ronaldo, amintiri din cariera de fotbalist

În aceeași emisiune, Ronaldo a povestit despre prima perioadă a carierei sale și despre interacțiunea cu vedele naționalei Braziliei: „Am învățat foarte multe de la Romario și de la Bebeto. Au fost o reală inspirație pentru mine, chiar dacă Romario era cam nenorocit! Mereu îi punea pe jucătorii tineri să îi curețe ghetele și să îi aducă cafele.

Câțiva ani mai târziu, în 1997, eram deja un jucător important, câștigasem Balonul de Aur. În timpul cantonamentului premergător Copei America, Romario vine și îmi spune: «Pregătește-te, în seara asta ieșim în oraș». Am sărit peste zidul de la hotel cu o scară și aveam un taxi care deja ne aștepta. Ne-am întors la 5 dimineața, iar a doua zi la antrenament eram epuizat. Am înțeles apoi că Romario a făcut asta intenționat, pentru a-mi lua locul în primul 11”. 

62de goluri a marcat Ronaldo pentru naționala Braziliei

Ronaldo Nazario, categoric: „Cel mai bun atacant din lume, fără dubii! Peste Lewa, Mbappe și Haaland” + De ce spune: „Romario era cam nenorocit”
Romario(stânga) și Ronaldo Nazario(dreapta) în 1997

Bomba zilei! „Real Madrid s-a înțeles cu Mbappe” » Salariul e amețitor!

„Umbra Messi” » Primul meci cu numărul 10, a 8-a oară fără gol în ultimele nouă jocuri! PSG eliminată de Nice din Cupa Franței

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
5484536244909269
Florin Duma  •  02 Februarie 2022, 02:36

Felicitari ,un articol excepcional.... COPIAT ,LITERA CU LITERA DIN MARCA.ES

fairplayromania
fairplayromania  •  01 Februarie 2022, 20:24

Subţirel Ronaldo.....se vede că nu a vazut in viaţa lui un meci galactic facut de fcsbî .... pe primele 5 locuri ar fi Tănase .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează