INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORINTHIANS

Ronaldo: "Nu mai vreau în Europa!"

Ronaldo
Ronaldo

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 decembrie 2008 00:00

Ronaldo spune că nu va folosi perioada petrecută la Corinthians ca pe o rampă de lansare spre un nou transfer în Europa şi se arată entuziasmat de alegerea făcută.

"Planul meu nu este nici să mă întorc în Europa, nici să mă folosesc de Corinthians. Am avut o viaţă incredibilă în campionatele puternice, dar acum am încheiat un contract cu un club mare din ţara mea. Dacă voi juca bine, sînt sigur că porţile îmi vor fi deschise oricînd, la orice club!" a spus Ronaldo într-un interviu acordat televiziunii Globo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
violet_alex
violet_alex  •  06 Martie 2009, 13:51

@haihui :)))))))))))))))))))))) tare asta :D si chiar ai dreptate!!

 •  06 Martie 2009, 09:48

fotbalul cu ronaldo e altceva...tin minte la inter (ca la barcelona eram prea mic :) cand incepea o faza caracteristica de a lui parca timpul se oprea in loc si avean un fior pe sira spinarii. Nu mai exista asea jucatori!

mhaeu
mhaeu  •  05 Martie 2009, 15:03

Nu-mi place sa ovationez pe nimeni, cu atat mai putin sa idolatrizez dar acest Ronaldo (k ma sunt multi cu numele asta) dupa parerea mea nu este pamantean :). A fost, este si va fi pt mult timp cel mai bun atacant din toate timputile. Cu toate k avea kteva kg in plus facea lucruri extraordinare cu balonul. Repet, este doar parerea mea ;)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează