INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERTRANZACŢIE LA VARĂ

Rooney contra Kaka plus bani?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Cu două luni înaintea finalului de sezon deja se fac manevre pentru o nouă afacere în stil galactic. Potrivit presei din Barcelona, Florentino Perez vrea cu orice preţ să-l aducă din vară la Real Madrid pe Wayne Rooney, iar preşedintele "galacticilor" ar fi dispus să-l ofere ca monedă de schimb pe Kaka! În acest fel s-ar reface cuplul de la Man United cu Cristiano Ronaldo (foto).


Speculaţiile sînt alimentate de faptul că brazilianul transferat de la AC Milan cu 64 de milioane de euro nu s-a acomodat deloc pe "Santiago Bernabeu" şi Real ar încerca să-şi recupereze o parte din investiţie prin cedarea lui în Premier League. În plus, accidentările dese cauzate de o presupusă pubalgie, i-au afectat evoluţiile la Real. Rooney e golgeterul lui Manchester United, marcînd pe bandă rulantă, şi are şanse să bată recordul lui Cristiano Ronaldo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  17 Martie 2010, 19:07

Daca voi astia de la gsp ati citi putin pe web site la Man Utd cu cateva luni in urma interviul lui Rooney ati vedea ce clar si frumos mentioneaza ca el nu este mercenar ca Ronaldo si el la Real nu va pleca, dealtfel a specificat ca daca clubul incearca sa scape de el si sa il dea la Real se lasa de fotbal, a spus in doua randuri ca el la United vrea sa isi incheie cariera. Deci transferurile astea sunt numai la voi in cap.

 •  17 Martie 2010, 17:55

eu stau chiar in madrid iar ziarul de casa al madridului as si nici macar televiziunea clubului nu au spus nik de asta!! sunteti niste mincinosi si terminati scrieti numai minciuni!!!!

finrod
finrod  •  17 Martie 2010, 17:18

Acuma, eu sunt sigur ca nu aveti la Real vreo "sursa de incredere din interiorul clubului", asa ca de nu dati frumos si sursa acestei marete stiri?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează