INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SELECŢII

Rooney vrea să se retragă, Beckham îi ia apărarea: "Continuă până nu mai poţi!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat luni, 05 septembrie 2016 13:18

Wayne Rooney, atacantul englez care va împlini 31 de ani în octombrie, a devenit cel mai selecţionat jucător de câmp din istoria naţionalei Angliei, cu 116 de convocări, depăşindu-l pe David Beckham.

Jucătorul lui Manchester United a fost integralist în prima partidă a englezilor din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018, împotriva Slovaciei. Aceştia au reuşit să se impună dramatic, în minutul 95, după reuşita lui Adam Lallana.

Rooney şi-a anunţat intenţia de a se retrage de la echipa naţională după Campionatul Mondial din 2018, însă Alan Shearer, jucător cu 260 de goluri în Premier League şi 30 la naţională, l-a sfătuit pe Wayne că ar fi mai bine să o facă chiar de acum: "United are o echipă foarte bună în acest moment, iar Rooney trebuie să se asigure că poate juca la potenţial maxim la echipa de club pentru a putea rămâne acolo. E vremea să fie mai egoist şi să se gândească doar la el. Îmi pare rău să spun, dar asta ar însemna să se retragă acum de la naţională."

Replica nu a întârziat să apară, însă aceasta a venit de la David Beckham, un alt jucător emblematic al naţionalei Albionului.

Fostul mare fotbalist a postat un mesaj de susţinere pentru fostul său coleg de la Manchester United şi echipa naţională: "Wayne e cel mai selecţionat jucător de câmp din istoria Angliei. Tot aud persoane care sunt de părere că ar trebui să se retragă şi să se concentreze doar asupra echipei de club. Serios? Te retragi doar când simţi asta. Să-ţi reprezinţi naţionala este nivelul cel mai ridicat la care poate ajunge un jucător; să îmbraci tricoul Angliei pe Wembley este un sentiment fantastic. Fiecare puşti din lumea asta care iubeşte fotbalul îşi doreşte să joace pentru ţara sa. Nu lăsa pe nimeni să-ţi ia dreptul ăsta! Continuă până nu mai poţi! Felicitări, prietene!", a încheiat Becks, pe contul său de instagram.

53 de goluri în 116 selecţii a strâns Rooney la naţionala Angliei

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează