INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIORENTINA - MILAN 1-2

Rosetti a tras cu Milanul. Mourinho: "Voi, italienii, aveţi o istorie ruşinoasă"

Articol de - Publicat joi, 25 februarie 2010 00:00

Cel mai bun italian al momentului, Roberto Rosetti (foto), a luat-o şi el pe urmele lui Tom Henning Ovrebo.

 

După ce norvegianul a furat-o pe Fiorentina în Ligă, la 1-2 cu Bayern, Rosetti i-a dezavantajat şi el pe coechipierii lui Adi Mutu în restanţa de miercuri seară cu Milan. "Centralul" italian le-a refuzat violeţilor un penalty clar, la un fault în careu asupra lui Montolivo, Milan a cîştigat în cele din urmă cu 2-1 şi s-a apropiat la 4 puncte de liderul  Inter.

Auzind despre ceea ce s-a întîmplat la Florenţa, Jose Mourinho nu s-a putut abţine să nu comenteze: "Aţi văzut Fiorentina? Eu cred că sînt muţi sau au o problemă dacă nu protrestează. Eu am venit onest în campionatul vostru şi aşa voi rămîne. Dar voi aveţi o istorie urîtă, aţi tăcut tot timpul şi de aceea a şi apărut Calciopoli".

Antrenorul Interului tocmai a fost suspendat trei etape şi amendat cu 40.000 de euro după ce a contestat arbitrajul lui Paolo Tagliavento, care i-a eliminat doi jucători, sîmbătă, la 0-0 cu Samdoria.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
 •  25 Februarie 2010, 19:08

Au cam disparut aia cu Inter - Chelsea 0-3 :) Au ramas doar doar cei care sunt adevaratii anti-Inter si faimosul "buuuu" cu gramatica lui absoluta. Incercati si voi sa-i deslusiti comentariul :)

 •  25 Februarie 2010, 16:11

ce articol mincinos. Faul clar? atunci cel de la inter- Chelsea ce a fost. A fost un faul in careu care ii mai mult nu decat da. ce penibili gsp.

 •  25 Februarie 2010, 13:27

Nu poate sa tina la infinit si tactica asta a lui Mourinho. Gata, o sa plece si de la Inter ca si de la Chelsea. Toata lumea vede ca echipele antrenate de Mourinho, stapanesc foarte foarte bine, arta simulatului. Normal ca ai o gramada de rosii, cand joci impotriva fotbalului.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează