Comentarii (3)
radumatei
radumatei  •  24 Martie 2019, 20:22

Maracineanu, jos labele de pe ultrasi. „In loc sa-si incurajeze echipa, fanii scandau contra adversarilor”? Pe bune? Inteleg ca n-ai treaba cu fotbalul si cu stadioanele, dar cam asta e esenta fenomenului ultras. Presupun ca ai vrea sa auzi doar un set de scandari aprobate de ministerul tau, nu? Ceva gen Coreea de Nord? Coregrafii dragute cu mesaje pozitive. N-o sa se intample. Si daca „nu ti-ai duce copiii la stadion pentru un asemenea meci”, pai, foarte bine, nu-i duce. Nu te obliga nimeni. Nici eu nu-mi duc copiii la teatru ca sa nu vada barbati fugarindu-se in pielea goala falfaindu-si madularele printre spectatori. Asta-i lumea in care traim. Deal with it. Libertatea de expresie e mai importanta decat confortul unei madam ministru care asista ocazional la un eveniment pe care nu-l intelege.

merace
merace  •  24 Martie 2019, 18:04

Se vede ca, in Franta, ministrul Sportului citeste presa sportiva si are puterea sa faca curatenie. In Romania, presa sportiva e plina de declaratii de la fosti puscariasi, patroni in fotbal, si ministrul Sportului se preface ca e OK!

para.para
para.para  •  24 Martie 2019, 16:24

Asta confunda Franta cu *** decide ca fcsb sa fie campioana absoluta. La prima injuratura in tribuna, *** militeaza ca indiferent ce echipe joaca pe teren, victoria sa se dea la masa verde fecesebeului. Pe ministra asta n-o mai apuca vacanta de vara.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează