INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ruben de la Barrera și-a găsit echipă după despărțirea de Viitorul: o fostă campioană a Spaniei!

Ruben de la Barrera
Ruben de la Barrera

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 08:52 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 09:35

Ruben de la Barrera, antrenorul care va împlini 36 de ani pe 18 ianuarie, nu rămâne mult timp fără angajament după despărțirea de Viitorul. Va fi numit „principal” la Deportivo de La Coruna în cel mai scurt timp, anunță presa din Spania.

Retrogradată în liga a treia din Spania la finele sezonului trecut, Deportivo nu concepe să rateze promovarea în al doilea eșalon la capătul stagiunii în curs de desfășurare.

Începutul șovăielnic de campionat, cu 4 victorii, 3 egaluri și 2 înfrângeri (în ultimele 2 meciuri) i-a determinat pe șefii echipei galiciene să îl demită pe antrenorul Fernando Vazquez. În pole-position pentru a prelua echipa se află acum Ruben de la Barrera, antrenor la Viitorul în startul acestui sezon!

Ruben de la Barrera, la Deportivo 

Mutarea a fost confirmată de jurnalistul Manu Sainz, care spune că Ruben de la Barrera va fi cu siguranță numit „principal” la Deportivo.

La scurt timp după, numele lui Ruben de la Barrera a căpătat o popularitate istorică: Google Trends a înregistrat un maximum istoric al căutărilor pentru antrenorul adus de Gică Hagi și Gică Popescu la Viitorul, informează La Voz de Galicia.

Potrivit sursei citate, Ruben de la Barrera va deveni cel mai tânăr antrenor al lui Depor din 1977, atunci când Jose Lopez a pregătit echipa timp de 3 etape.

Ruben de la Barrera va avea ca obiectiv promovarea în La Liga 2

La Viitorul, Ruben de la Barrera a rezistat aproape 4 luni. I-a lăsat pe dobrogeni pe locul 7 în Liga 1 și în afara Cupei României, după ce Dinamo i-a eliminat în „16-imi”, scor 3-0.

Înainte de aventura din România, Ruben de la Barrera a mai antrenat-o pe Al-Ahli din Qatar și a fost „principal” la 4 echipe din Spania: CD Villaralbo, CD Guijelo, Real Valladolid B și Cultural Leonesa.

Obiectivul lui Ruben de la Barrera la Deportivo, campioană a Spaniei în 2000, va fi promovarea în a doua divizie.

5 trofeea cucerit Deportivo în Spania, în afară de campionat: două Cupe (2002 și 1995) și 3 Supercupe (1995, 2000 și 2002)

VIDEO. Suma colosală investită de Gică Hagi în Viitorul și în Academie: „Atât am băgat în zece ani! Niciodată nu e prea mult”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Atletico Madrid i-a găsit înlocuitor lui Diego Costa » Ce transfer realizează liderul din La Liga

Thibaut Courtois, furios după meciul cu Osasuna disputat pe un teren înghețat: „Nu suntem marionetele Ligii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează