INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Thibaut Courtois, furios după meciul cu Osasuna disputat pe un teren înghețat: „Nu suntem marionetele Ligii”

Thibaut Courtois (28 de ani) FOTO IMAGO +28   FOTO
Thibaut Courtois (28 de ani) FOTO IMAGO

Articol de - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 11:48 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 12:23

Thibaut Courtois (28 de ani), portarul celor de la Real Madrid, s-a înfuriat, după un alt egal cu o codașă din La Liga, Osasuna, scor 0-0, și a acuzat terenul înghețat: „E lamentabil, persecută fotbalul!”.

Furtuna Filomena, care a acoperit mare parte a Spaniei cu cea mai mare zăpadă din ultimii 50 de ani, a provocat haos și-n fotbal. E război între Real și Liga spaniolă, după ce campioana a fost forțată să joace cu Osasuna pe ninsoare, teren înghețat și-n urma unui voiaj cu peripeții. A reușit să decoleze vineri de pe „Barajas" cu patru ore întârziere și a ajuns spre miezul nopții în Pamplona, deși ceruse să zboare sâmbătă. Când aeroportul din Madrid avea să se și închidă!

Zinedine Zidane, după 0-0 cu Osasuna: „Nu este o scuză”

Rezultatul de egalitate cu Osasuna, scor 0-0, al doilea meci fără victorie la rând cu un adversar din coada clasamentului, după 1-1 cu Elche, l-a enervat rău pe Zinedine Zidane: „Nu a fost un meci de fotbal și trebuia amânat. Toată lumea vrea să vadă fotbal și asta nu s-a întâmplat, nu erau condiții. Am făcut ce-am putut, nu-i o scuză, dar a trecut. Acum nu știm ce vom face, nu știm când ne vom întoarce”, s-a plâns antrenorul francez.

Real Madrid, amenințată că va pierde 0-3

Cel mai indignat în declarații a fost Thibaut Courtois. Portarul „blanco” l-a atacat direct pe Javier Tebas: „Suntem oameni și acesta n-a fost un spectacol. Ne-au amenințat că dacă nu ne prezentăm o să pierdem trei puncte, așa că ne-am conformat. Dar nu e în regulă, mi se pare lamentabil. Nu suntem marionetele Ligii să jucăm mereu, în orice condiții, ce persecută fotbalul”. Los Blancos au făcut figurație pe El Sadar și n-au marcat, cele două goluri ale lui Benzema fiind din ofsaid. 

Thibaut Courtois, furios după meciul cu Osasuna disputat pe un teren înghețat: „Nu suntem marionetele Ligii”
Atacurile lui Real au fost s-au pierdut printre fulgii mari la Pamplona FOTO Reuters

Madridul pierde multe puncte în partide pe care trebuia să le câștige. A dominat, dar n-a creat pericol. Când Benzema prinde o zi slabă, Real Madrid suferă. Nu contează terenul, nu merita victoria.
- Predrag Mijatovici, fost atacant Real Madrid

8 egaluri și 15 meciurifără gol marcat are Real Madrid în al doilea mandat al lui Zidane din 86 de jocuri. În primul mandat, au fost doar trei rezultate de 0-0, iar formația de pe Santiago Bernabeu nu a înscris în 9 partide din 149.

FOTO Vezi imagini de la Osasuna 0-0 Real Madrid

+24 FOTO

Citește și alte știri despre La Liga:

Meci nebun în La Liga: 4 goluri în primele 14 minute și un autogol caraghios

Mateo Messi nu se dezminte! Cum a sărbătorit al doilea gol marcat de Leo, în Granada - Barcelona 0-4

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dubluv
dubluv  •  10 Ianuarie 2021, 13:14

il inteleg perfect pe Curtois. Nu as vrea nici eu sa muncesc in aceste conditii daca nu as avea un salariu de cel putin 2000 de euro pe luna.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează