INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WOLVES - LIVERPOOL

FOTO Momente teribile în Wolves - Liverpool » Rui Patricio a rămas inert pe gazon, după o ciocnire cu un coleg! Atenție, imagini cu puternic impact emoțional

Rui Patricio (33 de ani), portarul lui Wolverhampton, a rămas inert pe gazon, în minutul 86 al partidei cu Liverpool, după o ciocnire cu un coleg. +11   FOTO
Rui Patricio (33 de ani), portarul lui Wolverhampton, a rămas inert pe gazon, în minutul 86 al partidei cu Liverpool, după o ciocnire cu un coleg.

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 00:04 / Actualizat marti, 16 martie 2021 00:25

Rui Patricio (33 de ani), portarul lui Wolverhampton, a rămas inert pe gazon, în minutul 86 al partidei cu Liverpool, după o ciocnire cu un coleg. „Cormoranii” au câștigat meciul, scor 1-0.

În minutul 86, Salah a trimis mingea în poarta lui Wolves, gol ulterior anulat pentru ofsaid. În tentativa de a-l bloca, fundașul Conor Coady l-a izbit violent, cu genunchiul în gât, pe portarul Rui Patricio. Portughezul a rămas nemișcat pe gazon. Momentul a fost atât de violent încât televiziunea care produce meciul nu a arătat nicio reluare. 

Rui Patricio, accidentare groaznică în Wolves - Liverpool

Cele două echipe medicale și oamenii de pe ambulanță i-au acordat ajutor pe gazon timp de 15 minute, perioadă în care Patricio a avut nevoie de o mască de oxigen. I-au imobilizat gâtul și l-au scos pe targă, sub privirile pierdute ale colegilor și ale antrenorului Nuno Espirito Santo. 

+7 FOTO

Deși efectuase toate înlocuirile, John Ruddy a putut să îl înlocuiască, datorită unei reguli noi, care permite introducerea jucătorilor în cazul unor lovituri.

Am primit un update și e ok. E conștient și doctorul a putut vorbi cu el. Primele semne sunt bune 
Nuno Espirito Santo, antrenor Wolves

Viața e mai importantă decât fotbalul, îi dorim lui Rui Patricio o recuperare rapidă
- Diogo Jota, marcatorul lui Liverpool de astăzi

Sezon blestemat pentru Wolverhampton

În runda cu numărul 10 din acest sezon, Wolverhampton a mai trăit un moment dramatic. Atacantul Raul Jimenez s-a ciocnit atunci cu David Luiz, fundașul lui Arsenal. Mexicanul a fost transportat de urgență la spital. Nici până în acest moment nu s-a refăcut complet. E nevoit să poarte o bentiță specială la antrenamente, în așteptarea primului meci oficial.

FOTO Momente teribile în Wolves - Liverpool » Rui Patricio a rămas inert pe gazon, după o ciocnire cu un coleg! Atenție, imagini cu puternic impact emoțional
Momentul accidentării lui Raul Jimenez

Citește și alte știri despre fotbalul din Premier League:

Gol fabulos în Premier League! Arsenal, victima unei execuții de excepție în derby-ul cu Tottenham

Seceta s-a încheiat » Sergio Aguero, decisiv pentru Manchester City după 14 luni fără gol marcat în Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close