INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Ruptură la Bayern » Guardiola a scos un titular din lot: ”S-a antrenat de mîntuială”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 ianuarie 2014 21:19

Bayern rămîne neînvinsă în Bundesliga, e la cota 42 după victoria de la M'gladbach (2-0), dar atmosfera în lot suferă.

Înaintea partidei, Mandzukici a fost scos din lot. "S-a antrenat de mîntuială în timpul săptămînii", a explicat antrenorul Guardiola.

Atacantul croat, despre care se speculează că ar forţa astfel plecarea, a mai avut o contră cu Pep şi în debutul sezonului. Dar şi-a recîştigat locul în echipă cu goluri înscrise cînd aceasta avea mai mare nevoie.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
polistul68
polistul68  •  26 Ianuarie 2014, 19:40
Postat de vladb9 pe 26 Ianuarie 2014, 13:01

e foarte simplu.asa a fost si la barca.cine are caracter si nu face ce zice pep spune papa de la echipa.toti trebuie sa fie mieluseii lui.cum zicea si ibra

1. Antrenorul e sef, toti trebuie sa faca el. 2. Croatul si lewndowski sunt jucatori de profiluri diferite, deci e greu sa+i compari...amindoi virf impins, dar croatul e mai combbinativ, iese mai mult la joc...poloneyule mai..de careu...3. pina in vara, tot au nevoie de un atacant, deci nu vad de ce l+ar mazili pe croat acum. fiti convinsi ca nu au nici o retinere, ca in vara sa+i spuna croatului sa+si caute echipa. dar pina atunci au nevoie de el. Deci e clar ca e ceva acolo, sigur adevarul e undeva la mijloc.

madskills
madskills  •  26 Ianuarie 2014, 15:05
Postat de mistretulsensibil pe 26 Ianuarie 2014, 12:30

Mandzukic e peste Lewandowski de ceva vreme. Problema lui e că ”nu se pupă” cu Guardiola.

La ce e peste Lewandowski? La table? Sunt cel putin de valori egale, asta ca sa nu zic ca Lewa e mai bun. Oricum, isi gaseste repede echipa dar cam urat modul in care este tratat. Omul a dat o groaza de goluri, era laudat de toata lumea si brusc, nu se mai antreneaza?:)

blaustein
blaustein  •  26 Ianuarie 2014, 13:22

Am mai auzit la fosti jucatori de ai lui cum ca Guardiola nu vorbeste deloc in particular cu ei sa le spuna ce asteapta de la ei. Daca l-a vazut pe Mandzukic neimplicat in timpul saptamanii, de ce nu l-a luat deoparte sa vorbeasca? La ora meciului a realizat asta? Acum cateva saptamani spunea ca e cel mai bun atacant din lume.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează