INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Soția ucraineanului de la Atalanta, mesaj pentru rușii care susțin războiul: „Nu am fost niciodată frați”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2022 10:46 / Actualizat luni, 21 martie 2022 11:14

Roksana Malinovska, soția jucătorului de la Atalanta Ruslan Malinovsky, a avut o reacție categorică referitoare la relația dintre Rusia și Ucraina.

Aceasta a comentat sondajul potrivit căruia 71% dintre ruși ar susține războiul.  „Nu am fost niciodată frați. Această țară e la fel de străină pentru noi ca acești oameni”, a comentat ea pe rețelele de socializare. 

„Nu mă refer la restul de 30 la sută, oameni educați. Dar, în general, viața și cultura noastră diferă total de ale lor”.

Handbalista ucraineană de la Minaur Baia Mare, declarații dureroase: „Sunt niște chestii pe care nu aș fi vrut să le dezvălui”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Handbalista ucraineană de la Minaur Baia Mare, declarații dureroase: „Sunt niște chestii pe care nu aș fi vrut să le dezvălui”

Cum se înțeleg fotbalistul rus și cel ucrainean din lotul Atalantei

Doi coechipieri ai unei importante echipe din Serie A reușesc să trăiască împreună fără să se urască. Ba chiar sunt de aceeași parte a baricadei și detestă că nu e pace între țările lor.  Ucraineanul Ruslan Malinovsky (28 de ani) și rusul Aleksei Miranciuk (26 de ani) au oferit cel mai bun exemplu din fotbal despre cum pot trăi împreună, fără ură, la Bergamo.

Directorul executiv Umberto Marino a vorbit recent despre cei doi: „Malinovsky și Miranciuk au o relație onestă și de prietenie. reprezintă popoare asemănătoare, sunt ca o oglindă a realității. Și amiciția lor e un exemplu de cum ar trebui să stea lucrurile în lume. Dar acum e un moment special pentru amândoi și trebuie să respectăm starea lor în conexiune cu războiul care ne afectează pe toți.”

Și Matteo Pessina confirmă legătura deosebită: „S-au îmbrățișat la antrenament și toată echipa îi susține. «Mali» este mai introvertit și are un caracter puternic Iar «Mira» e un tip simplu, poate cel mai bun pe care-l cunosc, timid și cu pasiuni similare alor mele. Fotbalul unește ceea ce nebunia umană încearcă să distrugă. Atalanta este ca o mare familie”.

Și el este contra războiului, dar nici măcar nu am vorbit despre acest subiect, pentru că știu că nici lui nu-i place. Dacă ar trebui să joc împotriva unei adversar din Rusia n-aș face-o, mai ales în deplasare, de exemplu cu Spartak Mosocva. Acasă ar fi altceva. Oricum la sporturile de echipă e diferit.

- Ruslan Malinovsky 

VIDEO Cum a fugit Mihai Leca din infernul războiului

Citește și: 

Yaroslava Burlachenko, mărturii despre infernul produs de Rusia în Ucraina: „Vorbeam cu mama la telefon și auzeam explozii”

Tulburător! Antrenorul lui Șahtior nu are liniște nici după ce a plecat din Ucraina: „Încă mai aud bombele și avioanele. A trebuit să fugim ca hoții din Kiev”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
mandpv964
mandpv964  •  21 Martie 2022, 19:04
Postat de castaway pe 21 Martie 2022, 12:46

Astfel de formațiuni extremiste exista în aproape fiecare țară. Dar nu putem generaliza, ei reprezintă doar o minoritate infimă.

Gresit amice, sunt deja regiment in cadrul Garzilor Nationale.. Noi avem vreo formatiune paramilitara de care sa se discute in Congresul American?? Ia intra dumneata si documenteaza te...

mandpv964
mandpv964  •  21 Martie 2022, 19:01
Postat de hristo55 pe 21 Martie 2022, 13:12

iar a aparut prostacul asta. ba *** stii cum arata o swastica.

Da ba, stiu, intra pe situl Azov din Ucraina, si - ai sa vezi si tu..

139226857413709
Maximilian Alforno  •  21 Martie 2022, 16:33

lol

Vezi toate comentariile (11)
Comentează