INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Ryan Giggs, la psiholog: ”Eram speriat după 25 de ani la United”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 11:00

Ryan Giggs, 45 de ani, actualul selecționer al Țării Galilor: ”M-am pregătit pentru viața departe de United”

O carieră întreagă a jucat pe "Old Trafford". A rămas la Manchester, imaginându-se manager al "diavolilor". Dar, după ce a fost interimar în 2014 și doi ani asistentul lui Van Gaal, șefii clubului nu s-au mai gândit la el. Nu a mai așteptat. A acceptat să fie selecționer al Țării Galilor. Retragerea l-a neliniștit, și galezul a apelat la psiholog.

"Eram speriat după 25 de ani la United", povestește el pentru The Guardian. "După ce am terminat școala, până la 42 de ani, am făcut același lucru în fiecare zi și, dintr-o dată, trebuia să acopăr spațiile goale".

Giggs susține că "la psiholog, mai mult m-am pregătit pentru viața departe de United, nu au fost neapărat probleme psihice. Am căutat să găsesc ceva care să mă ajute să rezist în fiecare zi, în fiecare săptămână, în fiecare lună, în fiecare an".

"Am realizat destul de repede că există viață și în afara fotbalului. Timp de 18 luni, am călătorit, am analizat meciuri la televiziune și am petrecut mai mult timp cu copiii" Ryan Giggs, selecționer Țara Galilor

963 de meciuri a jucat Ryan Giggs la Man. United, marcând 168 de goluri

9 meciuri are Giggs ca selecționer al galezilor: 3 victorii, un egal, 5 eșecuri

Citește și:

UEFA nu-l iartă pe Sergio Ramos » Câte meciuri de suspendare a primit spaniolul în Liga Campionilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează