INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SUSPENDARE

UEFA nu-l iartă pe Sergio Ramos » Câte meciuri de suspendare a primit spaniolul în Liga Campionilor

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 10:24

Forul european îl acuză pe spaniolul Sergio Ramos că ”a luat intenționat cartonaș galben” la meciul din tur cu Ajax (2-1 pentru madrileni), pentru a sta la returul cu olandezii și a putea juca fără griji în ”sferturi”.

Inițial, imediat după meciul de la Amsterdam, Sergio Ramos i-a mărturisit unui jurnalist la zona mixtă: "Văzând rezultatul, te-aș minți dacă ți-aș spune că n-am făcut-o intenționat. Asta nu înseamnă că mi-am subestimat adversarul, nici că sunt convins că ne-am calificat deja. Dar în fotbal trebuie să iei decizii dificile".

Era minutul 89, când căpitanul lui Real l-a faultat pe Dolberg la mijlocul terenului. La 2-1 pentru blancos, forțase un avertisment. Voia să fie suspendat la retur pentru a se putea concentra la "sferturi". Ulterior, a dezmințit ce a declarat la sfârșitul partidei, însă era prea târziu.

Marți seară, UEFA l-a acuzat oficial pe Ramos că "a luat intenționat cartonaș galben", indicând articolul 15, ca în cazurile lui Kondogbia (Valencia) și Corona (Porto). Ambii au fost suspendați două meciuri. Stoperul spaniol va primi mâine aceeași pedeapsă și va rata nu doar manșa secundă cu Ajax, ci și turul din "sferturi".

Pentru andaluzul în vârstă de 32 de ani, nu era o premieră. Pe 23 noiembrie 2010, la un 4-0 cu Ajax la Amsterdam, Sergio a provocat al doilea "galben" și eliminarea în prelungiri, precum colegul său Xabi Alonso. Atunci, a fost doar amendat cu 20.000 de euro. A scăpat de o suspendare mai mare. Doar o etapă, cum ar fi vrut. Acum, nu a mai fentat UEFA.

37 de cartonașe galbene și trei roșii are Sergio Ramos, fiind lider în clasamentul indisciplinei din Champions

25 de cartonașe roșii a primit Ramos de-a lungul carierei, record la Real Madrid; are 20 numai în LaLiga

 Vezi și:

VIDEO Șocant! Cel mai faimos paraguayan își pregătește funeraliile la 53 de ani!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  27 Februarie 2019, 12:22

Prostia se plateste!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close