INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

S-a aflat ce l-a scos din minți pe Harry Maguire, arestat în Grecia » Sora lui a fost înjunghiată în mână!

Harry Maguire // foto: Guliver/gettyimages
Harry Maguire // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 22 august 2020 14:13 / Actualizat sambata, 22 august 2020 15:00

Harry Maguire are parte de o vacanță plină de peripeții alături de partenera sa, sora și un grup de prieteni în Mykonos. Fundașul lui Manchester United a fost arestat ieri dimineață, după ce s-a bătut cu polițiștii și l-a rănit pe unul dintre aceștia, în fața unui bar pe renumita insulă din Grecia. 

The Sun a dezvăluit și motivul ce a declanșat scandalul: Daisy Maguire a fost „înjunghiată în mână cu un obiect ascuțit, internaționalul englez văzând atunci roșu în fața ochilor”. Scânteia s-a aprins după un maraton bahic, cu vodcă, whiskey și șampanie scumpe, consumate de după-amiaza într-un resort de lux, unde numai o masă se închiriază cu 1.000 de lire sterline, iar un baldachin cu 500.

„Nici patru polițiști nu l-au prins”

„S-au ciondănit cu alt grup, în care era și un fan îmbrăcat cu un tricou al lui Manchester City. Un prieten al fratelui lui Harry a sărit la bătaie, s-au schimbat cuvinte grele, iar ceilalți din grup au vrut să îl apere. Câteva minute mai târziu, au intervenit și bodyguarzii localului și i-au evacuat”, a mai aflat tabloidul britanic. Atunci, Maguire și clanul vesel s-a mutat de la Bonbonniere la Fabrika pentru a continua distracția, cu vodcă de 1.500 de euro sticla. 

După miezul nopții, a intrat în conflict și cu poliția, ce patrula pe străzi. I-au insultat pe agenți care fuseseră chemați să calmeze situația într-un scandal cu un grup care-l recunoscuse pe stoperul lui United și-l provocase. „Nici măcar patru polițiști n-au putut să-l pună jos pe Harry, ce țipa și-i înjura. Pe unu l-a și lovit”, spune un martor. 

Maguire a fost condus la interogatoriu la Syros și s-a declarat nevinovat, dar ancheta continuă. Judecătorii îl acuză pentru ultraj, vătămare corporală, insultă și tentativă de mituire a unui ofițer de poliție, după ce Harry a compărut azi în fața unui tribunal. El a fost lăsat să plece în Marea Britanie, iar avocații trimiși de urgență de tatăl său în Grecia îl vor apăra la următorul termen, pe 25 august.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Ce s-a ales de legendarul Edgar Davids: „E antrenor secund la cea mai săracă echipă din Olanda. Vine cu sandwich-ul de acasă”

Farsă inedită! Războiul Bayern - PSG s-a mutat „în pat”: cum l-a atacat Jordyn Huitema, jucătoare la PSG, pe Alphonso Davies, fotbalistul lui Bayern

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10209355191619210
Dani Dany  •  22 August 2020, 23:32

Multimilionarii ***, muritorii de rand. Pt. Ei nu exista legi...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 August 2020, 15:23

Maguire nu putea fi scos din ceva ce n-are: minți. Săracul, e produs specific al unei societăți care și-a pierdut reperele și care a dat naștere unor generații de ***. De aceea se și bazează aceste societăți pe racolarea intensă a creierelor și a forței de muncă responsabile din țările pe care le subjugă în mod parșiv. Tragic e că și ai noștri tineri sunt duși pe același drum, iar noi suntem prea săraci pentru a ne permite lucrul ăsta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează