INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INEDIT

VIDEO&FOTO HOT Farsă inedită! Războiul Bayern - PSG s-a mutat „în pat”: cum l-a atacat Jordyn Huitema, jucătoare la PSG, pe Alphonso Davies, fotbalistul lui Bayern

Foto: Instagram +16   FOTO
Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 august 2020 11:08 / Actualizat sambata, 22 august 2020 11:36

Finala Ligii Campionilor, PSG - Bayern, va avea loc duminică seara, de la ora 22:00, în direct pe Digi, Telekom, Look și liveTEXT pe gsp.ro. Un duel inedit între cele două echipe are loc în viața de cuplu a lui Alphonso Davies și a iubitei sale, Jordyn Huitema.

Jordyn e jucătoare profesionistă de fotbal, legitimată la PSG și nu e prea încântată că iubitul ei va fi adversarul clubului la care evoluează în finala Ligii Campionilor.

+12 FOTO

Într-un moment de relaxare când cei doi se aflau acasă, pe canapea, tânăra în vârstă de 19 ani l-a atacat, din spate, pe fundașul canadian cu o sticlă de apă. A vrut neapărat să câștige duelul, așa că a continuat să arunce cu apă spre el până i-a eliberat canapeaua. Poate și drumul spre trofeul Ligii?

Clipul a fost postat pe contul de Tik Tok al fotbalistei și are aproape 2,5 milioane de vizualizări.

Citește și alte știri mondene:

FOTO HOT! Soția lui Bănel Nicoliță e mai sexy ca un fotomodel: imagini incendiare

Campioană la bodybuilding, acum candidează la primărie lângă Suceava: „Am început de la curățenie și am ajuns la locul 1”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1663755793951448
Costi Costinel  •  22 August 2020, 16:41

..ce intrebare-i asta ... cum sa-l atace .. cucurucucuuuu ... palomaaaa !

bazinga
bazinga  •  22 August 2020, 14:16

Doamne,Dumnezeule !Si atat!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează