GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ALEGERI

Fostă Miss Bikini și campioană la bodybuilding, Olivia Stan candidează la Primăria Rădăuți: „Am început de la curățenie și am ajuns la locul 1”

foto: Facebook Olivia Stan +11   FOTO
foto: Facebook Olivia Stan

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 august 2020 22:40 / Actualizat sambata, 22 august 2020 00:03

În vârstă de 33 de ani, Olivia Stan este o fostă campioană de bodybuilding, secțiunea Miss Bikini, absolventă a facultății de Arte și a celei de Teologie și candidează la Primăria Rădăuți, județul Suceava. 

  • Olivia Stan a stat o perioadă lungă în străinătate, în Anglia, Italia, India și America și s-a hotărât că vrea să facă o schimbă în orașul din nordul Moldovei
+7 FOTO

„Sunt neafiliată politic și doresc să candidez la funcția de primar al municipiului Rădăuți ca și candidat independent. Știu că pentru mulți ar părea că sunt prea tânără, dar vă asigur, mai ales pe cei ce nu mă cunosc, că tot ceea ce mi-am propus în viață până acum am dus la bun sfârșit”, a declarat sportiva, conform evz.ro. 

„Din ambiția de a repara lucrurile în administrația locală mi-am propus să candidez la funcția de primar al Municipiului Rădăuți. Mi-ar plăcea enorm să rămân lângă voi, și să începem restaurarea orașului din toate punctele de vedere.  Candidez la funcția de primar independent alături de o echipă profesionistă neînregimentată politic. De voi depinde cum va fi viitorul orașului nostru”, a mai adăugat Olivia Stan. 

Fost portar în Liga 1, amenințat cu moartea după ce și-a depus candidatura la alegeri: „Retrage-te că muriți! E teritoriul nostru”

Fost jucător la ASA Târgu Mureș, echipă pentru care a jucat 17 meciuri în Liga 1, a decis să candideze la președinția Consulului Județean Mureș, dar la scurt timp a primit mesaje de amenințare și înjurături, pe telefonul personal și pe rețelele sociale. TOTUL AICI. 

Citește și:

Daniella Semaan, soția lui Cesc Fabregas, atac violent spre Michelle Obama: „Soțul tău e responsabil de copiii morți din Siria și Irak”

EXCLUSIV Giovanni Becali, dezvăluiri de senzație din pușcărie: „Borcea se ducea la toaletă doar cu Victor”. Ce l-a speriat pe dinamovist

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
kamouniyak
kamouniyak  •  22 August 2020, 15:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1663755793951448
Costi Costinel  •  22 August 2020, 12:49
Postat de catalynn pe 22 August 2020, 09:52

Idei preconcepute ... Mno, nu o fi ea vreo ruda îndepărtată a lui Einstein dar sunt sigur ca nici contracandidații ei fără dinti și cu țărână in buletine nu-s, măcar asta e ambitioasa și a văzut cum e și pe la alții. Am dat un search sa văd și io de curiozitate cine e acum primar la Radauti: așa cum mă așteptam e un psdist bătrân cu mutra de CAPist! :-))

...nu fiti ironici baieti ... mai bine uitati-va la poze .. sa-i vedeti neuronii !!

univ_craiova1
univ_craiova1  •  22 August 2020, 10:30

Ar atrage investitori asta în Suceava :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează