GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  AMENINȚARE

ALEGERI LOCALE 2020. Fost portar cu 250 de meciuri în primele două ligi din România amenințat cu moartea după ce și-a depus candidatura la alegeri: „Retrage-te că muriți! E teritoriul nostru”

Traian Bendorfean, în stânga
Traian Bendorfean, în stânga

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 august 2020 09:39 / Actualizat miercuri, 19 august 2020 10:50

Traian Bendorfean (52 de ani), fost portar în primele două ligi din România, a decis să intre în politică, dar a devenit ținta unor amenințări cu moartea.

Fost jucător la ASA Târgu Mureș, echipă pentru care a jucat 17 meciuri în Liga 1, a decis să candideze la președinția Consulului Județean Mureș, dar la scurt timp a primit mesaje de amenințare și înjurături, pe telefonul personal și pe rețelele sociale.

Acesta a depus o plângere penală la Poliția Târgu Mureș, scrie Prosport. Am vrut să fac ceva pentru comunitatea mea, să aduc ce am învățat afară, ce am acumulat acolo ca să schimbăm lucrurile în țara asta. Probabil că deranjez că nu sunt în sistemul lor. Mai mult, cred că și-au dat seama că aș putea câștiga. Asta îi deranjează teribil. Aici este o încrengătură de interese fantastice”, a declarat Bendorfean, potrivit sursei citate.

F****i m****i mă-tii de fotbalist din fotbalul vostru românesc. Vrei tu să lupți și să spui lucrurilor pe față. Când m****i mă-tii a mai condus cineva aici, pe teritoriul nostru? Aici e zona noastră! Retrage-te cât mai ai timp că o să-ți moară familia și câinii ăia nenorociți din curte. Nu ai cum să faci aici politică, în zona noastră, M****i  voștri cu fotbalul vostru.Poți doar să conduci o echipă de fotbal, dar nu e loc de Consiliul Județean. Retrage-te, că muriți!
- au fost amenințările și înjurăturile primite de Bendorfean

Bendorfean a jucat la Automatica Mediaș, Gaz Metan Mediaș, Metalul Sighișoara, Avântul Reghin și ASA Tg Mureș. Pentru ultima echipă a jucat între 1991 și 2001, bifând partide în primele două ligi din România.

După retragere, s-a mutat în San Sebastian, Spania, unde a avut un restaurant, până în 2007. Revenit în țară, și-a deschis o pensiune în județul Mureș, a lucrat pentru Organizația pentru Apărarea Drepturilor Omului, iar din martie 2020 a inițiat campania „Dăruind o mască, protejăm o viață”, care a vizat donarea a 170.000 de măști de protecție în comunitățile din Mureș. A rămas în legendă un tur de campionat în poarta lui ASA în care a apărat 9 lovituri de la 11 m! A strâns aproape 250 de partide în L1 și L2.

MI SE AMENINȚĂ FAMILIA CU MOARTEA PENTRU A NU-MI DEPUNE CANDIDATURA Doar pentru că vreau să apăr Mureșul de corupție și incompetență! Am făcut plângere, aveți dovezile în videoclip și fotografiile din comentarii. Nu mă opresc din luptă! Doamne ajută! #apărmureșul #pânălacapăt #consiliuljudețean

Publicată de Bendorfean Traian pe Duminică, 16 august 2020

Citește și: 

Dorinel Munteanu a intrat în politică: „Da, voi candida!” » În ce partid s-a înscris

Primarul care susține o echipă din Liga 1 ar putea să nu candideze! A făcut un scandal uriaș în timpul unui meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
paiazze
paiazze  •  19 August 2020, 18:45
Postat de Silviu Pop Sese pe 19 August 2020, 11:47

Ba astia din sud si din est , vedetiva de trb voastra . Noi romanii din Ardeal nu avem nimic cu ungurii. Numai voi va simtiti ofensati. Iar stirile astea bombastice numa pun paie pe foc. O fi fost amenintarea din partea Clanului Sportivilor. Nu mai incercati voi sa salvati romanii din Ardeal ca nu avem nevoie. Mai bine ca salvati voi de Dragnea , Nicolicea, sau mai stiu eu ce romani " puri" aveti acolo.

Altu' care se crede superior... Ia spune, romane, in Targu Mures cine s-a batut cu ungurii dupa Revolutie? Muntenii? Moldovenii? Nu, niste mizerabili ca tine, care se bat cu pumnul in piept, mandrii nevoie mare ca au alt accent si cam atat.

petrucj
petrucj  •  19 August 2020, 14:15
Postat de liviuemil pe 19 August 2020, 12:21

Bai ***, in limba Romania nu este cuvintul ardeal. E simplu:TRANSILVANIA!

DEX: Ardeal n. numele popular al Transilvaniei, mai ales al părții ei centrale și orientale. [Ung. ERDÉLY (din ERDÖ, pădure)]. Poate ar fi bine sa mai inveti cateva cuvinte romanesti.

steaua.libera
steaua.libera  •  19 August 2020, 12:25

Domnul vrea sa candideze din partea ALDE. Nu e foarte important totusi. Dupa cum suna mesajul, a fost trimis de cineva din partea UDMR. Cateva mostre: "fotbalul vostru romanesc", "zona noastra" etc

Vezi toate comentariile (16)
Comentează