INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

S-a aflat cine era în spatele bannerului problematic de la City - Burnley: „Aș vrea să-mi cer scuze față de... absolut nimeni!”

Jake Hepple, fanul lui Burnley +16   FOTO
Jake Hepple, fanul lui Burnley

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2020 19:31 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 19:45

Jake Hepple, un fan al lui Burnley, spune că a plătit pentru a afișa bannerul „Viețile albilor contează” la meciul cu City, scor final 5-0 pentru „cetățeni”. 

  • Meciul Manchester City - Burnley (5-0), disputat aseară, a fost precedat de un incident scandalos. La puține momente după ce jucătorii îngenuncheaseră în semn de omagiu pentru mișcarea „Black Lives Matters”, apărută în SUA după uciderea afroamericanului George Floyd de către un polițist, un avion a trecut pe deasupra stadionului „Etihad”. Pe bannerul pe care-l trăgea după el fanii au putut citi mesajul ”White Lives Matter, Burnley” (n.r. „Viețile Albilor Contează Burnley”).

„Aș vrea să-mi cer scuze față de... absolut nimeni! Aparent acum e rasist să spui că și viețile albilor contează (la 3 zile după ce au fost uciși 3 oameni într-un parc din Reading, dar la TV vedem doar că viețile negrilor contează, după ce a fost omorât George Floyd). În ce lume nebună trăim”, a scris Hepple pe pagina sa de Facebook.

S-a aflat cine era în spatele bannerului problematic de la City - Burnley: „Aș vrea să-mi cer scuze față de... absolut nimeni!”

Pe platformele de socializare, Hepple s-a pozat cu activistul anti-islamist Tommy Robinson, pe care a postat în mai multe rânduri că îl admiră. Orașul Burnley este recunoscut ca un focar al mișcărilor politice de dreapta, iar Hepple face parte dintr-o astfel de facțiune.

+12 FOTO

„Clubul de fotbal Burnley condamnă cu fermitate acțiunile responsabililor aeronavei care a zburat luni seara deaupra Stadionul Etihad. Susținem pe deplin acțiunea «Black Lives Matter» inițiată de Premier League"
Clubul Burnley, într-un comunicat oficial

Clasamentul din Premier League:

Juventus a căzut de acord cu Barcelona pentru un transfer uriaș: campioana Italiei plătește 80 de milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
nojoke
nojoke  •  24 Iunie 2020, 00:58

CULMEA ..CULMILOR..TOTI *** ACTIVISTI BLM SUNT ALBI..NWO.. E IN STARE DE ORICE..*** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

22cea
22cea  •  23 Iunie 2020, 21:13
Postat de kamouniyak pe 23 Iunie 2020, 20:13

SA ITI CERI SCUZE...... PENTRU CE?????? AM AJUNS SA NE CEREM SCUZE PENTRU CA SUNTEM ALBI?????

Las ca si-au cerut scuze molustele de la club pentru el.

robotman
robotman  •  23 Iunie 2020, 20:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează