INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA / BOLOGNA - INTER 1-3

S-a trezit Interul! Echipa lui Chivu a bătut cu 3-1 la Bologna

Chivu se îmbrățișează cu Forlan și Pazzini după 1-0. Foto: Reuters
Chivu se îmbrățișează cu Forlan și Pazzini după 1-0. Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 25 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2011 10:57

Cu un nou antrenor pe bancă, Ranieri, Inter a arătat mult schimbată în bine şi a obţinut prima victorie a sezonului


Schimbarea antrenorului, Claudio Ranieri în locul lui Gasperini, i-a prins bine Interului. Primul meci cu noul tehnician pe bancă, prima victorie a sezonului: 3-1 în deplasare cu Bologna.

VEZI AICI REZUMATUL!

Ranieri a renunţat la modulul cu trei fundaşi al predecesorului său şi a revenit la sistemul 4-3-1-2, cel cu care în 2010 a reuşit "tripla" titlu - Cupa Italiei - Ligă. Asta a dat mai multă siguranţă echipei, care şi-a regăsit automatismele de altădată, iar jocul nerazzurrilor a căpătat mai multă fluenţă şi a cîştigat în viteză.

Absenţa "regizorului" Sneijder, accidentat, abia dacă s-a simţit, olandezul fiind înlocuit cu brio de Coutinho. Dar cea mai bună mutare a noului antrenor a fost titularizarea lui Pazzini, cel pe care Gasperini nu-l voia deloc în primul unsprezece. Iar "Pazzo", cum îi zic suporterii, a profitat stabilind rezultatul la pauză: 0-1.

Cambiasso ar fi putut "ucide" meciul imediat după reluare, numai că a expediat balonul în "transversală". A doua după cea a lui Forlan din prima parte (13). Şi dacă el n-a înscris, a egalat Diamanti, din penalty. Dar revenirea gazdelor a fost de scurtă durată. Milito, de la punctul cu var, şi Lucio au încheiat definitiv conturile pe final: 1-3.

11-9 a fost raportul şuturilor spre poarta adversă în favoarea Interului

Chivu ok
Cristi Chivu a fost utilizat de Ranieri fundaş-stînga şi şi-a făcut treaba bine. Şi-a acoperit bine zona şi a urcat inclusiv în ofensivă. Iar cînd totuşi adversarul a avut prim-planul, vorbim de Diamanti (43), românul l-a oprit prin fault. Norocul lui, arbitrul Taliavento l-a iertat de "galbenul" cuvenit.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
alextitel
alextitel  •  25 Septembrie 2011, 13:04

Jucati cel mai mare joc online creat de romani, avand in prezent peste 250.000 de jucatori activi din intreaga lume. www.erepublik.com/en/referrer/alextitel eRomania este in dificultate acum, fiind in razboi cu eUngaria si eSerbia.

puscarie_pe_viata
puscarie_pe_viata  •  25 Septembrie 2011, 10:06

Interul avea clar nevoie de un antrenor nou. Sper totusi ca isi vor reveni.

calinescu_
calinescu_  •  25 Septembrie 2011, 09:36

HAI SA FIM SERIOSI ....... CHIVU E TERMINAT PENTRU INTER ....... RANIERI E PRIETEN CU GIOVANI SI DE ASTA JOACA ......

Vezi toate comentariile (3)
Comentează