INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO + FOTO S-au apucat să demoleze cel mai ciudat stadion din Premier League » Imagini spectaculoase

Kenilworth Road, arena lui Luton Town, suferă modificări importante înaintea startului de sezon din Premier League. / FOTO: Imago +27   FOTO
Kenilworth Road, arena lui Luton Town, suferă modificări importante înaintea startului de sezon din Premier League. / FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 13 iunie 2023 19:01 / Actualizat marti, 13 iunie 2023 19:11

Kenilworth Road, arena nou-promovatei Luton Town, suferă modificări importante înaintea startului de sezon din Premier League. 

Luton a promovat în Premier League după o așteptare de 31 de ani. Micuța arenă Kenilworth Road, cu o capacitate de aproximativ 10.000 de locuri, a intrat într-un proces complex de modernizare pentru a putea primi licența.

Stadionul e total atipic: este ridicat la câțiva metri de un cartier de case, iar fanii oaspeților trebuie să traverseze terasele unor locuințe înainte de ajunge în sectorul dorit!

FOTO. Kenilworth Road, arena lui Luton Town, se modernizează

Kenilworth Road, vara trecută, în construcție
Kenilworth Road, pe 10 decembrie, la Luton - City / FOTO: GettyImages
+23 FOTO

Stadionul local este construit într-un stil unic, rustic, de modă veche, dar va trebui să sufere modificări importante pentru a fi omologat. Potrivit celor de la Daily Mail, clubul va investi peste 10 milioane de euro pentru a-l aduce la standardele primei ligi. 

În prima fază, Luton a trebuit să demoleze așa-numita „Bobers Stand”, locul unde erau birourile conducătorilor. Acolo va fi amenajată zona media. Cel puțin 100 de locuri dedicate jurnaliștilor trebuie să existe pentru a primi licența de Premier League.

Urmează înlocuirea instalației de nocturnă. Veche de peste jumătate de secol, nu respectă standardele celei mai bogate ligi din lume. 

Cerere inedită luată în calcul de Luton Town

Gary Sweet, patronul lui Luton Town, ia în calcul o cerere inedită către oficialii Premier League. În eventualitatea în care lucrările nu vor fi finalizate până la startul sezonului 2023/2024, programat pe 12 august, va cere să joace primele 3 runde în deplasare.

Este o investiție destul de mare pentru nivelul nostru, dar trebuie să o facem. Pentru moment nu ne putem gândi la un stadion nou
- Gary Sweet

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Au câștigat licitația: Manchester United, vândut pentru 6 miliarde de euro!

Silvio Berlusconi a vândut Monza înainte să moară. Cine va fi noul proprietar, anchetat pentru blaturi

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  13 Iunie 2023, 20:35

Alt asa zis jurnalist ce a mai bifat cu greu o zi de munca: a tradus cuvant cu cuvant de pe un site englezesc. Bravo gesepe, sunteti cei mai buni !!!

Malone
Malone  •  13 Iunie 2023, 19:19

Bai Jitea, ce este spectaculos in demolarea unui stadion? Ai lexicul lui Ilie Dumitrescu, adica doua expresii. Dupa ce a fost persiflat de Stucan intr-un editorial antologic, nea Ilie a renuntat la celebrul sau “ax central”. Mai nou, a învățat ceva nou: “Semiluna”, adica "apărarea în semiluna”. Tu ai ramas tot la imagini “spectaculoase". Pazea, vine semiluna!

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  13 Iunie 2023, 19:14

Era interesant ca in timp ce iti pui rufele la uscat sa il vezi pe Haaland antrenindu-se.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează