INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAEGUE

S-au bătut la yoga! Doi jucători din Premier League s-a luat la pumni și picioare în loc să se relaxeze

Aleksandar Mitrovic // FOTO: Guliver/GettyImages
Aleksandar Mitrovic // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 08:44

Chemat să o salveze pe Fulham, locul 19 în Premier League, încercând să evite retrogradarea, Claudio Ranieri are probleme cu jucătorii echipei londoneze. Cu atacantul sârb Aleksandar Mitrovic, 24 de ani,  și atacantul francez Aboubakar Kamara, 23 de ani, în special.

După ce s-au certat pe teren în urmă cu câteva săptămâni, din cauza unui penalty, când francezul Kamara i-a smuls mingea din mâini sârbului Mitrovic, dar a ratat lovitura de pedeapsă, cei doi s-au bătut luni. S-au certat în timpul unei ședințe colective de yoga, s-au insultat, apoi au trecut la pumni și picioare.

"Yoga s-a transformat într-o confruntare de arte marțiale mixte", a comentat tabloidul britanic The Sun. Cei doi jucători au fost separați cu mare greutate de coechipieri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează