INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Au bătut palma » Bayern s-a înțeles cu Mane și așteaptă răspunsul lui Liverpool

Sadio Mane/ foto Imago Images
Sadio Mane/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2022 11:41 / Actualizat joi, 16 iunie 2022 11:41

Bayern Munchen s-a înțeles cu Sadio Mane (29 de ani), atacantul lui Liverpool, pentru un transfer în această vară.

Campioana Germaniei așteaptă acum răspunsul lui Liverpool la a doua ofertă, după ce prima, de 25 de milioane de euro, a fost refuzată.

Perez, despre culisele alegerii lui Mbappe de a rămâne la PSG. Cine a intervenit decisiv + „Mi s-a spus că mama lui a fost foarte tristă”
PSG
Perez, despre culisele alegerii lui Mbappe de a rămâne la PSG. Cine a intervenit decisiv + „Mi s-a spus că mama lui a fost foarte tristă”

Bayern Munchen s-a înțeles cu Mane

Potrivit lui Fabrizio Romano, jurnalist specializat în transferuri, Mane a bătut palma cu Bayern pentru un contract valabil pe 3 ani.

Transferat de Liverpool în 2016 în schimbul a 41,2 milioane de euro, Sadio Mane a înscris 120 de goluri și a oferit 48 de pase decisive în 269 de meciuri pentru „cormorani”.

Liverpool l-a transferat pe Nunez

Conștientă de decizia lui Mane de a părăsi clubul, Liverpool l-a transferat pe Darwin Nunez (22 de ani), de la Benfica, pentru 75 de milioane de euro plus alte 25 drept bonusuri.

Atacantul uruguayan a semnat pe 6 ani cu Liverpool. Acesta fost prezentat oficial pe 15 iunie. Nunez va purta numărul 27.

Când am ajuns la terenul de antrenament, am fost foarte surprins să văd configurația și structura și toate trofeele de aici. Te poți imagina apoi câștigând mai multe trofee și mai târziu, când vii din nou aici și vezi trofeele expuse, poți spune: "Uite, am făcut parte din asta, am fost acolo în acea perioadă, câștigând trofee". Acesta este unul dintre motivele pentru care am venit aici la Liverpool - să câștig trofee și titluri. Vreau să câștig o mulțime de trofee la Liverpool

-Darwin Nunez, atacant Liverpool

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Primul nume important care vorbește! » Un căpitan al naționalei Rusiei protestează împotriva războiului: „Poate voi fi arestat sau ucis, dar e o catastrofă”

Vinicius, contract „galactic” la Real Madrid » Cum arată noua înțelegere + Clauză de reziliere uriașă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
brujo
brujo  •  16 Iunie 2022, 15:53

Pai si cu ce ii ajuta pe Bayern daca nu ofera cat cer Liverpool ? :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează