INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANZACȚIE

Sadio Mane a devenit proprietarul unui club dintr-un oraș de 50.000 de locuitori: „Vrem să ajungem în Ligue 2 până în 2030”

Sadio Mane. 
Foto: Instagram 
@sadiomaneofficiel
Sadio Mane. Foto: Instagram @sadiomaneofficiel

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 11:14 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 12:30

Sadio Mane (31 de ani), extrema stânga a celor de la Al Nassr Riad, este noul patron al lui Bourges Foot 18, formație care ocupă locul 13 în clasamentul ligii a patra din Franța. 

Începând de miercuri, 25 octombrie, clubul din Bourges, un oraș de 50.000 de locuitori din centrul Franței, aflat la 250 de kilometri sud de Paris, are un nou proprietar. 

„L-ai iertat?” » Marius Lăcătuș, cu ochii în lacrimi: „Durerea e mare!”
AMINTIRE
„L-ai iertat?” » Marius Lăcătuș, cu ochii în lacrimi: „Durerea e mare!”

Este vorba de Sadio Mane, fotbalistul lui Al Nassr Riad, jucător trecut prin carieră și pe la Liverpool și Bayern Munchen, scriu cei de la ESPN

Sadio Mane, noul patron al formației franceze Bourges Foot 18

Sursa citată mai arată că relația bună pe care Sadio Mane o are cu Cheikh Sylla, președintele lui Bourges, a fost decisivă în realizarea tranzacției. 

Întreg procesul, început în urmă cu 3 ani, a fost finalizat miercuri, când și primarul localității, Yann Galut, și-a dat acordul ca Sadio Mane să devină patronul clubului. 

De altfel, Sadio Mane a ajutat clubul Bourges Foot 18 și în această vară, când a dat bani pentru ca micuța formație să poată cumpăra jucători. 

Cheikh Sylla, președinte Bourges, după ce Sadio Mane a devenit patronul clubului: „Sunt foarte fericit și mândru”

Cheikh Sylla, președintele grupării franceze, s-a arătat încântat de faptul că Sadio Mane a devenit proprietarul lui Bourges. 

„Sunt foarte fericit și foarte mândru. Este un sentiment de mândrie pentru întreg orașul, unul de numai 50.000 de locuitori. 

Odată cu venirea lui Sadio Mane, viziunea în cadrul clubului se schimbă și ea. Deocamdată, obiectivul nostru este să rămânem în liga a patra. Dacă vom reuși, vom aloca un buget foarte mare pentru următorul sezon. 

Obiectivul nostru e să ajungem în Ligue 2 până în 2030”, a declarat Cheikh Sylla, potrivit L'Equipe

VIDEO. Rezumat: Al Nassr - Al Duhail 4-3, meci în care Sadio Mane a marcat

Citește și: 

Ce nu s-a văzut la TV în PSG - AC Milan » Kylian Mbappe, în mijlocul fazei care a bulversat telespectatorii

Fundașul lui Nice care a promovat un predicator palestinian și-a aflat pedeapsa » Ce a decis Comisia de Disciplină a Ligii Franceze de Fotbal

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează