INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Șahtior, alt atac la Lucescu. Transferă un jucător de la Ajax cu 18 milioane » Va deveni al 12-lea brazilian din echipă

David Neres (centru), bucurându-se după marcarea unui gol
Foto: Imago
David Neres (centru), bucurându-se după marcarea unui gol Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022 11:32 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 12:31

Șahtior Donețk e foarte aproape de a-l cumpăra pe David Neres, extrema de 24 de ani a lui Ajax, pentru care „minerii” vor plăti 18 milioane de euro.

Triplul triumf al lui Mircea Lucescu sezonul trecut, cu Dinamo Kiev, campionat-cupă-supercupă în Ucraina, l-a înverșunat pe Rinat Ahmetov. 

Șumudică, reacție amuzantă pe Twitter » Cerere neobișnuită: „Băieți, voi aveți 1 milion de urmăritori, eu doar 2.000”
TURCIA
Șumudică, reacție amuzantă pe Twitter » Cerere neobișnuită: „Băieți, voi aveți 1 milion de urmăritori, eu doar 2.000”

Patronul lui Șahtior a schimbat antrenorul în vară, italianul De Zerbi în locul portughezului Castro, cheltuind numai la începutul sezonului 46 de milioane de euro pentru transferuri. Acum, se implică iar în mercato. Mai vrea un jucător bun în ofensivă.

David Neres, esențial la Ajax în 2019, la un pas de finala Ligii

După ce a încercat să-l cumpere pe atacantul argentinian Julián Álvarez, 22 de ani, revelația lui River Plate, ”milionarii” refuzând oferta de 20 de milioane a „minerilor”, Ahmetov e foarte aproape să-l ia pe David Neres, 24 de ani, extrema lui Ajax. 

15 milioane de euroa plătit Ajax pentru a-l cumpăra pe David Neres de la São Paulo, în ianuarie 2017; acum îl vinde cu 18 milioane

Unul dintre jucătorii esențiali ai olandezilor în 2018-2019, când „lăncierii” au fost la câteva zeci de secunde de calificarea în finala Ligii Campionilor, dar care și-a pierdut locul de titular în ultimele trei stagiuni din cauza accidentărilor, Neres ar intenționa să părăsească Amsterdam.

Jurnaliștii batavi susțin că Neres va semna pe patru ani și jumătate cu Șahtior, care va plăti 18 milioane de euro, plus 15% din suma încasată la viitorul transfer. Va fi al 12-lea brazilian din lotul lui De Zerbi.

46 de goluria marcat David Neres în 172 de meciuri jucate în toate competițiile în cinci ani la Amsterdam (7 selecții, un gol pentru Brazilia)

VIDEO Cele mai bune momente ale lui David Neres în tricoul celor de la Ajax

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Cine este noul antrenor al lui Cicâldău și Moruțan. De la „The Special One Mitri” la „regula de 5 secunde”. Și un deceniu cu Guardiola

Reading, umilință uriașă cu Pușcaș pe teren în ultima etapă din campionat » Scor de maidan în meciul cu Fulham

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
145745747342188
Vladimir Mihailescu  •  12 Ianuarie 2022, 17:26

Neres nu mai e chiar titular meci de meci, mai nou e preferat Anthony in atac , impreuna cu Haller si Tadic

remarque
remarque  •  12 Ianuarie 2022, 16:15

Lui Ahmetov nu-i trece prin ca sa-si faca academie, sa creasca jucatori ucraineni tineri pe care sa-i vanda apoi in vest? Nu se gandeste deloc la nationala Ucrainei? Ce tot aduce brazilieni? Are doar exemplul FCSB care chiar daca e ca si Sahtior pe locul 2, macar creste jucatori si face venituri importante din fotbal. Numai anul trecut i-a vandut pe Man si pe Morutan si l-a imprumutat pe Nedelcu si a facut o gramada de bani din asta. Nu se stie deloc cu banii Ahmetov asta. Nu ajunge sa ai bani, daca nu ai gusturi si minte. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

m4blue88
m4blue88  •  12 Ianuarie 2022, 15:51
Postat de magic4ever pe 12 Ianuarie 2022, 12:44

Ma mir ca il vand pe Neres care este titular meci de meci cu doar 18 milioane euro ...Ajax de obicei vinde mai scump...

E pandemie. Toate transferurile au fost mai subtiri. Iar Neres nu prea are spatiu de progress, mai mult de 20 de mil nu poti lua pe el

Vezi toate comentariile (4)
Comentează