INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Sampaoli a fost prezentat! A dat bani din propriul buzunar pentru a ajunge pe banca Argentinei

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iunie 2017 09:42

În vârstă de 57 de ani, Jorge Sampaoli a fost prezentat ieri la Buenos Aires drept noul selecționer al Argentinei.

Antrenorul argentinian, eliberat de Sevilla (unde mai avea contract până în 2018) după ce a plătit el clubului andaluz 800.000 de euro, va fi cinci ani selecționerul "naționalei" albiceleste.

"Visul meu s-a realizat în sfârșit. Vreau să formez o echipă care să respecte istoria și să apere culorile acestei țări", a declarat Sampaoli, care a adăugat: "Am vorbit deja cu Messi, este entuziast. Dar e important ca el să fie înconjurat de jucători compatibili. Am 100 de fotbaliști în vizor pentru «națională»".

Sampaoli a atras însă atenția: " Argentina este într-o situație dificilă, pe un loc care nu-i permite acum calificarea directă la Mondial".
Messi și colegii săi ocupă poziția a 5-a în clasamentul zonei AmSud, echivalentul cu barajul pentru CM 2018.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  02 Iunie 2017, 13:48

nu cred ca are autoritatea sa se impuna in fata vedetelor argentiniene, el a performat doar cu echipe de furnici muncitoare. chilienii au fost si sunt "nemtii" americii de sud, harnici si diciplinati, inclusiv in cazul asa ziselor vedete (alexis si vidal). pacat de banii munciti si aruncati pe apa sambetei. si tocmai isi facuse intrarea in fotbalul european, al banilor adevarati...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează