INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Sampdoria, măcinată de coronavirus » Încă doi fotbaliști au fost testați pozitiv: „Acest monstru invizibil ne lovește fără discriminare”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 21:59

Încă 2 jucători ai Sampdoriei au fost testați pozitiv cu COVID-19: Bartosz Bereszynski (27 de ani, fundaș dreapta) și Fabio Depaoli (22, fundaș dreapta).

  • Numărul deceselor în cazul epidemiei de coronavirus la nivel mondial depășește valoarea de 5.436, în timp ce numărul cazurilor de infecție a ajuns la 145.995

Sampdoria este cea mai afectată echipă din Europa de pandemia de coronavirus. După ce 5 jucători au fost depistați pozitiv în zilele precedente, astăzi, doi fotbaliști ai italienilor au anunțat că suferă de COVID-19.

Bună prieteni. Din păcate, am fost testat pozitiv cu COVID-19. Vreau să vă asigur că sunt bine! Acest monstru invizibil ne lovește fără discriminare, dar, luând măsurile adecvate și urmând directiva sanitară, putem câștiga cel mai mare joc și să revenim mai puternici decât înainte.

Vă ofer o îmbrățișare tuturor persoanelor infectate și mulțumiri medicilor care ne ajută”, a fost mesajul postat pe Instagram de Fabio Depaoli.

Din nefericire, am primit un test pozitiv de COVID-19. Sunt bine însă. În ciuda măsurilor de precauție adecvate, nu am reușit să evit infecția cu acest virus. De aceea, vă rog să fiți responsabil și să stați acasă ori de câte ori este posibil”, a scris și Bereszynski. 

Ceilalți jucători bolnavi de coronavirus de la Sampdoria

  • Manolo Gabbiadini (28 de ani)
  • Omar Colley (27 de ani)
  • Albin Ekdal (30 de ani)
  • Morten Thorsby (23 de ani)
  • Antonino La Gumina (24 de ani)

VEZI ȘI:

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Scandal uriaș la Barcelona » Un fost angajat al clubului cu o vechime de 30 de ani, acuzat de agresiune sexuală! Procurorii cer 7 ani de închisoare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close