INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Scandal uriaș la Barcelona » Un fost angajat al clubului cu o vechime de 30 de ani, acuzat de agresiune sexuală! Procurorii cer 7 ani de închisoare

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 21:34

Unul dintre foștii fizioterapeuți ai Barcelonei, numit de procurori și de către presa iberică „Jaume J. LL”, a fost acuzat în instanță de abuz sexual. Întâmplarea s-ar fi petrecut în perioada în care presupusul vinovat era angajatul catalanilor.

„Jaume J. LL” i-ar fi cerut unei persoane de sex feminin din cadrul staff-ului Barcelonei servicii sexuale, după ce aceasta l-a rugat să-i ofere ajutorul în legătură cu o problemă din zona gâtului. Femeia susține că a fost abuzată de către acesta, prin mai multe atingeri indecente.

Incidentul ar fi avut loc în 2016, iar „Jaume J. LL” a fost concediat imediat de către șefii de pe Camp Nou, când aceștia au aflat ce s-a întâmplat.

Publicația Periodico de Catalunya susține că procurorii au cerut 7 ani de închisoare în acest caz, clasificând infracțiunea drept un abuz sexual. 

Fizioterapistul a lucrat în cadrul clubului mai bine de 30 de ani, în interiorul mai multor departamente, inclusiv 7 ani la prima echipă.

CITEȘTE ȘI:

Zlatan Ibrahimovic a fugit în Suedia de teama coronavirusului » Atacantul n-ar mai vrea să revină la AC Milan

EURO 2020 // Englezii vin cu o nouă variantă: turneul s-ar putea disputa în decembrie

Playtech: ȘOC! Vestea INCREDIBILĂ pentru România din decembrie! Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează