INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Zlatan Ibrahimovic a fugit în Suedia de teama coronavirusului » Atacantul n-ar mai vrea să revină la AC Milan

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 20:35

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) a părăsit Italia, țara europeană cea mai afectată de coronavirus, cu un avion privat. Atacantul a mers în Suedia, lângă familie. 

Italia este închisă în acest moment, dar Zlatan a reușit să meargă acasă. Avionul privat închiriat de suedez a decolat cu câteva clipe înainte ca spațiul aerian să fie închis. 

Ibrahimovic a motivat că vrea să fie alături de familie, dar jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport vin cu o completare. Plecarea ar putea fi una definitivă pentru că vârful nu vrea să mai continue la AC Milan. Contractul său cu gruparea milaneză expiră pe 30 iunie, iar într-un scenariu horror, Serie A nu va fi reluată până în acel moment.

VIDEO // Cum ne apărăm de coronavirus

Sportul mondial, afectat de coronavirus

1. EURO 2020 ar putea fi amânatcu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia ar fi discutată de președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 
 

2. Champions League și Europa League au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.
 

3.Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19.Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
 

4. Indian Wells 2020,primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului. Ambele circuite, WTA și ATP, au luat pauză până în aprilie.
 

5.Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19.„Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 
 

6.Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 

7.Marele Premiu al Australiei, prima cursă a anului din „Marele Circ”, a fost anulată după ce un membru al echipei McLaren a fost depistat pozitiv cu coronavirus. 

Vezi și:

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Pandemia de coronavirus oprește fotbalul! Se mai joacă doar în ȘASE campionate » O singură țară mai lasă fanii pe stadion + ce meciuri se văd în România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
amicu
amicu  •  15 Martie 2020, 08:59

Blestemele fanilor lui Malmo

valyomanid4
valyomanid4  •  14 Martie 2020, 22:46

Stirile sunt la doua capete, unii zic ca a mers incet, altii ca a fugit....:)))Vai mama lui de jurnalism...

bazinga
bazinga  •  14 Martie 2020, 22:00
Postat de ge3orge3 pe 14 Martie 2020, 21:32

marele "razboinic":)))

Imi place ce ""gandire"" agera ai!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează