INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMERUN

Samuel Eto'o, pus la zid » Acuze grave în federație: „I-a terminat cariera unui internațional! Avem datorii de miliarde! Și a plătit un om să mă urmărească”

Relația dintre Samuel Eto'o (stânga) și Andre Onana (dreapta) s-a deteriorat iremediabil la CM 2022 din Qatar // Foto: Imago
Relația dintre Samuel Eto'o (stânga) și Andre Onana (dreapta) s-a deteriorat iremediabil la CM 2022 din Qatar // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2023 17:59 / Actualizat luni, 17 iulie 2023 18:34

Fostul mare jucător la Barcelona și Inter Milano, președinte al forului camerunez din 2021, Samuel Eto'o (42 de ani) e acuzat de un ex-vicepreședinte forțat să-și dea demisia.

Cel mai mare fotbalist camerunez, de trei ori câștigător al Ligii Campionilor cu Barcelona și Inter, Samuel Eto'o s-a retras în 2019 și a fost ales președintele al federației de la Yaounde (Fecafoot) în 2021.

Filmare ȘOCANTĂ din Qatar: Samuel Eto'o îl atacă în afara stadionului și îl face KO cu o lovitură din MMA!
INCIDENT
Filmare ȘOCANTĂ din Qatar: Samuel Eto'o îl atacă în afara stadionului și îl face KO cu o lovitură din MMA!

„Samuel Eto'o i-a cerut lui Inter Milano să scape de Onana”

Astăzi, la 42 de ani, fostul atacant a acuzat în țara sa. Henry Njalla Quan, ex-vicepreședinte Fecafoot, care și-a dat recent demisia, a organizat o conferință de presă în care l-a criticat extrem de dur pe Eto'o. 

Inclusiv de scandalul de la Mondial, între portarul Andre Onana și selecționerul Rigobert Song. Șeful forului ar fi decis îndepărtarea lui Onana, goalkeeperul lui Inter Milano.

„Chemarea lui Onana la națională depinde de președinte. L-am întrebat ce facem cu Andre, iar el mi-a răspuns: «Cariera lui în Camerun e terminată!». Chiar a cerut clubului să scape de fotbalist”, a dezvăluit Quan, potrivit Marca, acesta întrebând: „Cum poate fi cineva atât de rău?”.

A spus și că „jucătorii naționalei se simt sufocați de Eto'o. E prezent la toate ședințele, la toate antrenamentele. Chiar și selecționerul se simte sufocat”.

„Samuel Eto'o a manipulat întreaga țară”

Fostul vicepreședinte îi mai reproșează ceva: „Când a fost nevoie, am scos bani din buzunar pentru a le da jucătorilor. Eto'o a promis că nu se atinge de salariul de președinte al federației. A uitat de promisiune? Fecafoot are acum zeci de miliarde de franci (n.r. camerunezi) datorie, a cui e vina?”.

A scos la lumină și alte detalii: „Nu s-a discutat la adunarea generală decât de mărirea numărului de mandate, de la două la trei mandate de câte patru ani. Eto'o a manipulat întreaga țară”.

„Omul plătit de Samuel Eto'o mi-a amenințat familia”

Quan a povestit și cum l-a pedepsit Eto'o pentru că nu tăcea și cerea explicații pentru acțiunile federației. „Eto'o i-a plătit un milion de franci unui oficial pentru a mă urmări permanent, iar acest om a început să mă amenințe, să-mi amenințe familia”.

Nu a fost tot: „Eto'o i-a reunit pe membrii comitetului executiv, fără mine, spunându-le să nu mai aibă încredere în mine, pentru că pun prea multe întrebări”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Un superantrenor atras de banii saudiților » Al-Ahli are acord verbal cu un campion italian

Barcelona a făcut al patrulea transfer al verii » Jucătorul a trecut vizita medicală și semnează

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează