INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Samuel s-ar întoarce niţel! » Eto'o vrea să revină pentru două luni la Inter

În 5 jocuri în Rusia, Eto'o a dat 3 goluri, iar Anji e, după 26 de etape, pe locul 8, ultimul ce duce în play-off y Foto: Reuters
În 5 jocuri în Rusia, Eto'o a dat 3 goluri, iar Anji e, după 26 de etape, pe locul 8, ultimul ce duce în play-off y Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 14 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 13 octombrie 2011 21:14

Abia transferat la Anji, atacantul camerunez ar juca împrumut pînă în martie, cînd va începe play-off-ul în Rusia


Vedetele au luat-o razna. Dacă Ibrahimovici şi Cassano s-au săturat de fotbal şi se gîndesc la retragere, deşi au doar 30 de ani, Eto'o s-a plictisit de Rusia, la aceeaşi vîrstă. Camerunezului i s-a făcut dor de Inter după 6 săptămîni şi ar vrea să se întoarcă şi să joace două luni în Italia!

Atras de fabulosul salariu propus de miliardarul Kerimov, Samuel a lăsat baltă echipa lui Chivu şi s-a aventurat în Daghestan. A apărut însă o problemă. Campionatul rus se întrerupe între 6 noiembrie şi 3 martie, înaintea play-off-ului, iar Eto'o nu era obişnuit să aibă atîta vacanţă. Mai ales că nici nu merge cu "naţionala" la Cupa Africii 2012, Camerun nefiind calificată. Aşa că Samuel l-a sunat pe patronul Moratti, oferindu-se să-i ajute pe "nerazzurri", ajunşi pe locul 17. După care golgeterul african vrea să revină la Anji pentru a încerca să prindă cupele europene.

Ruşii n-au părut încîntaţi de idee, preferînd să-l ferească de accidentări şi să-l aibă la pregătiri.

20,5 milioane de euro este salariul anual încasat de Eto'o la Anji Mahacikala pînă în 2014

27 de milioane de euro a costat transferul atacantului camerunez de la Inter la echipa rusă

Ia modelul Beckham
Operaţiunea este similară celei făcute de AC Milan cu aducerea lui Beckham de la LA Galaxy, în două rînduri, şi trecerii lui Donovan la Bayern. Englezul a fost împrumutat cîte cinci luni, în ianuarie 2009 şi apoi în ianuarie 2010, întorcîndu-se în MLS, iar americanul nu a rezistat decît trei luni în Germania, jucînd 6 meciuri.

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează